Milin panelen & profielen gaat verhuizen

Vanaf 5 augustus 2013 zitten zij op de Brabanthaven 1, 3433 PJ Nieuwegein

Door de groei en toename van bedrijfsactiviteiten, de afgelopen 10 jaar, biedt de nieuwe locatie Milin meer mogelijkheden om duurzamer en verantwoorder te ondernemen, uit te breiden en efficiënter te werken.

 
In de afgelopen 10 jaar is Milin uitgegroeid tot de totaal leverancier van duurzame afbouwmaterialen voor bouwend Nederland.
De groei die Milin de afgelopen jaren heeft meegemaakt geeft vertrouwen voor de toekomst. Daarom heeft Milin besloten om te verhuizen.
Met ingang van maandag 5 augustus huisvest Milin zich op de nieuwe locatie aan de Brabanthaven 1 te Nieuwegein.

 
Duurzame onderneming 

Milin profileert zich als duurzame en maatschappelijk verantwoorde onderneming, dat komt ook terug in het nieuwe bedrijfspand. Hier staan duurzaamheid, energiebesparing, milieu- en onderhoudsvriendelijkheid centraal. Zo is er in het nieuwe bedrijfspand een waterpomp, een WTW-systeem en heeft het een EPC waarde 0,6.

Bob Miltenburg, directeur Milin: “Wij willen naast onze klanten betere service bieden, ook nog duurzamer en verantwoorder ondernemen. Ons nieuwe bedrijfspand is gericht op de toekomst, beter bereikbaar en ruimer. Hier kunnen wij onze  klanten nog beter van dienst zijn.
In onze nieuwe overzichtelijke showroom willen wij onze klanten een totaal beeld geven  van onze duurzame producten. Zo is er een dakkapel, een koelcel bekleedt met HACCP hygiënische  wand- en plafondpanelen en een gevelbekledingswand, van 15 x 4 meter, bekleedt met diverse gevelpanelen aanwezig in de showroom.”
Met dit nieuwe bedrijfspand wil Milin haar logistieke processen verbeteren en klanten beter service verlenen.

Familiebedrijf

Milin is een Nieuwegeins familiebedrijf dat in 2003 is opgericht. In de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé totaalleverancier van duurzame afbouwmaterialen. Milin kenmerkt en onderscheidt zich door professioneel advies en klantgerichte dienstverlening.
Uiteraard is Milin ook continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten die aansluiten op de wensen en behoeften van haar klanten. Milin biedt duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor onder andere gevels, dakkapellen, kozijnen, wanden en plafonds, gericht op nieuwbouw en renovatie.

 
Groei

Sinds de start in 2003 is Milin flink gegroeid. Inmiddels werken er ruim dertig medewerkers bij Milin en zijn de bedrijfsactiviteiten dusdanig uitgebreid, waardoor een verhuizing de oplossing biedt om nog efficiënter te werken en om klanten nog betere service te bieden.
Vanaf maandag 5 augustus kunnen klanten van Milin terecht op de nieuwe locatie aan de Brabanthaven 1 te Nieuwegein.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie