Boeiboord zorgt voor esthetische overbrugging pan en gevel

Monier introduceert het keramisch boeiboord.

Bovendakse isolatie verhoogt het dak waardoor de gevelpan niet langer aansluit op de gevel. Monier introduceert het keramisch boeiboord als oplossing voor dit herkenbare probleem.

 
Het speciale profiel overbrugt het hoogteverschil en zorgt voor de benodigde overlap op de gevelmuur. Het Monier keramisch boeiboord is duurzaam, onderhoudsvrij en universeel toepasbaar onder vrijwel alle modellen keramische gevelpannen.

Visuele integratie

Monier levert het keramisch boeiboord standaard in drie kleuren:

  • natuurrood;
  • zwart geëngobeerd;
  • blauw gesmoord.

 
Deze kleuren sluiten aan bij het grootste deel van het assortiment keramische dakpannen. Hierdoor integreert het keramisch boeiboord visueel mooi met het dak en is het zowel een effectieve alsook esthetische oplossing.

Eenvoudige montage

Het Monier keramisch boeiboord heeft een werkende lengtemaat van 33 cm. De werkende hoogte is circa 11,5 cm. Het profiel wordt mooi strak met een effectieve koude sluiting toegepast. Dankzij de standaard schroefgaten en de speciale Monier RVS 40 mm Torx schroeven zijn de keramische boeiboorden eenvoudig te monteren.

 
Alle tekeningen van het keramisch boeiboord en details van de gevelaansluitingen staan op www.monier.nl.

Over Monier

Monier behoort wereldwijd tot de marktleiders op het gebied van dakproducten. De Nederlandse organisatie heeft een verkoopkantoor in Montfoort en productielocaties in het zuiden en westen van het land waar vrijwel de gehele productie voor Nederland wordt gemaakt.

 
Monier biedt een breed assortiment van keramische en betondakpannen. Daarnaast levert het bedrijf een uitgebreid assortiment daksysteemcomponenten, dat alle functies van het dak op technisch verantwoorde wijze ondersteunt.

 
Kijk voor meer informatie op www.monier.nl.

 

« Nieuws overzicht