Wellness-muurverven zorgen voor gezond woonklimaat

Caparol biedt verfvertrouwen voor een gezond binnenklimaat.

We kunnen niet of nauwelijks invloed uitoefenen op de kwaliteit van de ‘frisse lucht’ die we buiten inademen. Caparol biedt u wél producten voor een binnenomgeving die goed voelt: muurverven geschikt voor mensen met een overgevoelige, allergische reactie.

Een omgeving die goed voelt

 

Voor de meeste mensen speelt het leven zich voornamelijk binnenshuis af. Alle reden om aandacht te besteden aan de kwaliteit van licht, lucht en kleur in het interieur. Caparol stelt u in staat om de kwaliteit van het binnenklimaat naar uw hand te zetten en biedt u daarvoor diverse innovatieve verfsystemen:

  • voor een verbetering van de algemene luchtkwaliteit;
  • voor mensen met een verhoogde gevoeligheid.
Gezonde lucht om in te wonen en te werken

Past u CapaSan als binnenmuurverf toe, dan draagt u actief bij aan een gezonder klimaat in de woon- of werkruimte. De fotokatalytische werking verhindert organische vervuiling op de verflaag. Tevens zorgt de CapaSan-verflaag voor vermindering van onder andere kook- en tabakslucht.

 
CapaSan is op kleur te brengen met minerale pigmenten.

Allergieën

Maar liefst één op de drie mensen kampt met allergieën. Vaak gaat het daarbij om overgevoeligheid voor stoffen die via de luchtwegen of de huid het lichaam binnenkomen.

 
Sensitiv is een binnenmuurverf van Caparol waarmee u in iedere ruimte tegemoetkomt aan de overgevoeligheid van bewoners, gebruikers en bezoekers. De verf houdt schadelijke stoffen en allergieverwekkers actief onder controle. Sensitiv bevat geen conserveringsmiddelen, oplosmiddelen of weekmakers.

Ideale binnenmuurverf

Het gezaghebbende Duitse onderzoeksinstituut RWTÜV heeft bevestigd dat de receptuur van Caparol Sensitiv effectief is bij het verminderen van allergene stoffen in binnenruimtes en daardoor een gezond woonklimaat garandeert. RWTÜV stelt verder vast dat de binnenmuurverf ideaal is voor onder meer kinderkamers, slaap- en woonkamers, crèches, scholen en ziekenhuizen.

 
Capasan is een matte muurverf met fotokatalytische werking. Het product is vrij van oplosmiddelen en weekmakers en laat zich makkelijk verwerken.

 
Kijk op www.caparol.nl voor een deskundige en betrokken Caparol-dealer.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie