Balusters van Roval Aluminium zijn fraai, functioneel en duurzaam

Uitgebreide balustersystemen voor balkons, loggia’s en galerijen.

Nederland heeft een rijke architectuurgeschiedenis en die geschiedenis wordt nog steeds geschreven. Gebouwesthetica heeft door de eeuwen heen altijd een belangrijke rol gespeeld bij de wens van de opdrachtgever en binnen de creativiteit van de architect.

En dat geldt ook vandaag de dag.

 
Roval Aluminium speelt als marktleider hier nadrukkelijk op in met een bijzondere range aluminium bouwproducten, die zich in esthetisch opzicht, functionaliteit en in duurzaamheid onderscheiden. Fraai voorbeeld zijn de uitgebreide balustermogelijkheden voor balkons, loggia’s en galerijen.

Blinde bevestiging

Roval Aluminium heeft een compleet aluminium balustersysteem ontwikkeld dat los gemonteerd of blind bevestigd kan worden op een aluminium muurafdekker. Daarnaast kan de baluster ook worden gemonteerd op transparante panelen van glas of kunststof, zodat het uitzicht niet belemmerd wordt en veiligheid wordt gegarandeerd.

Kenmerken balusters
  • toepasbaar in zowel woning- als utiliteitsbouw;
  • groot installatiegemak;
  • leverbaar in allerlei maatvoeringen en RAL-kleuren, blank of geanodiseerd;
  • altijd een passende esthetische en functionele oplossing.

 
Zo kunnen de handrails in een andere kleur geleverd worden dan bijvoorbeeld de staanders of muurafdekkappen. De variaties worden groter als je bedenkt dat er voor de detaillering gekozen kan worden uit een baluster handrail die verkrijgbaar is in 4 verschillende vormen:

  • rond;
  • ovaal;
  • vierkant;
  • rechthoekig.

 
De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos.

Muurafdeksysteem

Sterk pluspunt is dat de balusters in combinatie kunnen worden toegepast met de muurafdeksystemen van Roval, die door middel van een zelf ontwikkeld klangensysteem met een rvs-klikveer razendsnel kunnen worden gemonteerd.

 
Behalve het installatiegemak heeft dit als voordeel dat de muurafdekkappen zeer strak bevestigd worden. En dat is mooi makkelijk.

 

« Nieuws overzicht