Bewijs uw vakbekwaamheid en word erkend installateur

Het ontwerpen, aanleggen en onderhoud van installaties vraagt om vaktechnische kennis en vaardigheden.

Of we het nu hebben over een verwarmingsinstallatie, een gasinstallatie, een elektrotechnische installatie of een drink- en warmtapwaterinstallatie, klanten hebben bij voorkeur te maken met een vakkundige en bekwame installateur.

 
Eentje die vol zelfvertrouwen de verantwoordelijkheid wil dragen voor het eindresultaat.

Kennis en vaardigheden

Als vakbekwaam installateur bent u op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving, veiligheidsvoorschriften en normen. U bent bekend met het complete traject. U brengt de klantvraag in kaart en maakt hiervan een vertaling naar een ontwerp. U kent de stappen die samen met de klant genomen moeten worden in een offertetraject en de uitvoeringsfase. Kortom, u weet van wanten.

Erkend installateur worden

Specialisatie in één richting of het installatiebrede pakket bieden aan uw klanten. Aan u de keus. Wilt u uw klanten echt overtuigen dat ze bij u aan het goede adres zijn voor het ontwerpen, aanleggen en opleveren van een veilige installatie? Word dan erkend installateur. U kunt kiezen uit verschillende cursussen waarmee u een diploma kunt halen dat recht geeft op een erkenning:

 
De volgende cursussen staan ingepland en starten na de zomervakantie:

 
Binnenkort: Vakbekwaamheid Elektrotechniek en Vakbekwaamheid CV-techniek.

 
Op dit moment staat de cursus Vakbekwaamheid Elektrotechniek in de steigers en leggen wij de laatste hand aan de organisatie van de cursus Vakbekwaamheid CV-techniek.

 
Voor beide cursussen kunt u zich vanaf medio oktober aanmelden via onze website of bij het Serviceteam van Kenteq: serviceteam@kenteq.nl of (088) 444 99 00.

 
Voor de vakbekwaamheidscursussen is geen speciale vooropleiding vereist. Ervaring met de aanleg van installaties is gewenst.

Diploma in ruil voor erkenning

Met de diploma’s voor Gastechniek en Waterleidingtechniek kunt u zich als erkend installateur inschrijven bij de certificerende instanties SEI en Sterkin.

Aanmelden

Aanmelden voor de ingeplande cursussen doet u door op de cursuslinks te klikken. U kunt ook contact opnemen met het Serviceteam van Kenteq: serviceteam@kenteq.nl of (088) 444 99 00.

« Nieuws overzicht