JMV biedt bevestigingsoplossingen voor staalconstructies

Een ideale uitkomst voor de bouw van fabriekshallen, hoogbouwhallen, magazijnen, showrooms en stallen.

JMV, de specialist in elektrotechnisch bevestigingsmateriaal, biedt naast een uitgebreid pakket bevestigingsmaterialen voor elektrobuis, draad en kabel, nu ook oplossingen voor staalconstructies.


Beugels
Het pakket bestaat uit een assortiment multi-inzetbare beugels en spantklemmen, waarmee grote en kleine  installaties eenvoudig en flexibel gemonteerd kunnen monteren. Producten uit dit staalpakket combineren tevens uitstekend met bevestigingsmateriaal van Schnabl, zoals bijvoorbeeld de Euro-Clip en de ESV gootclip.

Multifunctionele spantklem: de JMV Lion

De koning van het pakket is de JMV Lion. Een unieke en multifunctionele spantklem met een groot aantal toepassingen.  Te combineren met diverse bevestigingsaccessoires zoals kettingen, draadeinden, S-haken, tie-wraps of staalkabel en toe te passen op elke staalconstructie.

Betrouwbaar en praktisch

JMV levert hiermee een betrouwbare en praktische bevestigingsoplossing, tegen gunstige prijs / kwaliteitsverhouding. Daarnaast bieden de productspecialisten deskundige en uitgebreide ondersteuning.

Meer over JMV

JMV is producent van een breed pakket metalen en kunststof bevestigingsmaterialen voor de installatietechniek. De JMV producten worden ontwikkeld vanuit de praktijk. Door intensieve contacten met eindgebruikers ontwikkelt JMV nieuwe producten die eenvoudig te installeren zijn en tijdbesparing opleveren. JMV producten worden geleverd aan elektrotechnische groothandels en de specialistische industrie. Kijk voor meer informatie op www.jmv.nl.

« Nieuws overzicht