Nieuwe VEKA kleurenwaaier gratis beschikbaar

VEKA biedt bouwers en architecten nog meer keuze.

Architecten en bouwers hebben behoefte aan optimale ontwerpvrijheid. VEKA blijft daarom de keuzemogelijkheden in kunststof profielsystemen vergroten.

Met de nieuwe kleurenwaaier presenteert VEKA een ongekend rijk palet van kleuren en texturen.

Keuze uit 54 kleuren

Met de uitgebreide VEKA kleurenwaaier kan men nu standaard kiezen uit maar liefst 54 kleuren. Alle VEKA profielsystemen worden in deze kleuren geleverd. Daardoor kunnen architecten en bouwers bij elk renovatie- of nieuwbouwproject de esthetische keuzes maken die zij voor ogen hebben.

Voor elke stijl en smaak

Stijlvast renoveren in jaren ’60 stijl of juist nieuwbouwarchitectuur met een eigen signatuur? VEKA biedt alle mogelijkheden. Van klassiek tot modern: de VEKA profielsystemen en het kleurenpalet zijn afgestemd op de bouwstijlen die in Nederland gangbaar waren én zijn.

 
Zo bevat de VEKA kleurenwaaier fraaie nieuwe kleuren als monumentenblauw en monumentengroen. Ook qua textuur is het aanbod aanzienlijk vergroot, onder meer met prachtige metallicvarianten, houtnerfstructuren en gladde uitvoeringen.

Gratis beschikbaar

VEKA stelt de kleurenwaaier gratis beschikbaar. Wie de waaier wil ontvangen, hoeft enkel een mail met naam, bedrijfsnaam en adresgegevens te sturen naar ahakkert@veka.com.

 
De aanvrager krijgt de kleurenwaaier zo snel mogelijk toegestuurd.

« Nieuws overzicht