Maak kans op dé Gouden Brander Spaan 2014

Brander Afbouwprodukten nodigt alle stukadoors in Nederland uit om mee te dingen naar de Gouden Brander Spaan.

De Gouden Brander Spaan is dé vakprijs voor duurzaam en kleurrijk stucwerk. Alle kleurrijke projecten afgewerkt met sier-, glad- of spuitpleisters van Brander komen voor de prijs in aanmerking.

 
Belangstellenden kunnen tot zondag 23 februari 2014 hun project indienen via www.goudenbranderspaan.nl. Op donderdag 10 april 2014 vindt de uitreiking van de Gouden Brander Spaan plaats.

Gekleurde kantoorgebouwen en woonhuizen

De Gouden Brander Spaan wordt in 2 categorieën uitgereikt: ‘zakelijke opdrachtgever’ en ‘particuliere opdrachtgever’. Zowel kantoorgebouwen als woonhuizen komen dus in aanmerking voor een award. Elk project wordt door een onafhankelijke vakjury beoordeeld op kleur en de toepassing van gekleurde Brander sier-, glad- of spuitpleisters. Daarnaast wordt er met bijzondere aandacht gekeken naar de afwerking en inventieve oplossingen voor moeilijk te stuken oppervlakken.

Online inschrijven

Zowel zakelijke als particuliere projecten schrijft u dit jaar eenvoudig en snel online in via www.goudenbranderspaan.nl. Na het invullen van uw bedrijfs- en projectgegevens kunt u direct alle bijbehorende projectfoto’s uploaden.

Vakprijs én publieksprijs

Na de sluitingsdatum (23 februari 2014) buigt een deskundige en onafhankelijke vakjury zich over de projecten. Per categorie nomineert zij maximaal 3 inzendingen waaruit een winnaar wordt gekozen.

 
De winnaars ontvangen de Gouden Brander Spaan, een zeer uitgebreid publiciteitspakket met o.a. advertenties in vakbladen en professioneel promotioneel drukwerk over het project t.w.v. € 5000,-. De genomineerden ontvangen professioneel promotioneel drukwerk over het project t.w.v. € 1000,-.

 
Nieuw dit jaar is de uitreiking van een publieksprijs. Na inschrijving zal ook het publiek via Facebook, Twitter en Brander.nl gevraagd worden om een winnaar aan te wijzen.

 
De winnaar van de publieksprijs ontvangt een voucher voor een hotelovernachting naar keuze t.w.v. € 150,-.

 

« Nieuws overzicht