Eindeloze kleurencombinaties mogelijk met kleurcollectie Caparol

SURPLUS Simoni for Caparol maakt kleurkeuze stuk eenvoudiger.

Kleur heeft op de eerste plaats een esthetische functie, maar ondersteunt en versterkt ook de functionaliteit. Het kiezen van de juiste kleur is een proces met verschillende fasen.

 
Caparol leidt opdrachtgevers en adviserende partijen door de diverse fasen met behulp van kleurconcepten en kleurhulpmiddelen.

SURPLUS Simoni for Caparol

In een traditionele kleurenwaaier vind je vaak honderden kleurtinten. Een kleur kiezen voor een interieur of werkruimte kan daardoor een ingewikkeld en verwarrend karwei worden. Bovendien is het met een grote kleurenwaaier niet eenvoudig om je te laten inspireren en ideeën voor een eigen kleursfeer te creëren.

Kleurenklapper

De kleurcollectie ‘SURPLUS Simoni for Caparol’ maakt het leven een stuk eenvoudiger. Bij deze collectie hoort namelijk een unieke Kleurenklapper. De kleuren daarin zijn gebaseerd op een beperkte kleurselectie en zijn ontworpen door architect en ontwerper Victor Simoni in samenwerking met de Caparol FarbDesignStudio.

72 kleuren

Simoni en Caparol hebben 72 kleuren gekozen die je harmonieus met elkaar kunt combineren. Vrijwel alle kleurtemperaturen zijn erin vertegenwoordigd. En alle kleuren passen prima bij de gangbare materialen op de markt, zoals hout, textiel en steen.

 
De Kleurenklapper volgt de logica van een kleurenkeuze. Eerst de lichte basiskleuren voor grote wandoppervlakken; in de klapper te vinden op een groot kleurenveld. Aan weerszijden kunnen vervolgens kleinere kleurvelden over de hoofdkleur worden gelegd.

 
Zo vind je harmoniërende kleuren en intensieve accenten. Je krijgt in één oogopslag een overzicht van mogelijke kleurcombinaties en de verschillende effecten daarvan. Met de Kleurenklapper creëer je snel en overzichtelijk je eigen, intuïtieve combinaties.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan via info@caparol.nl of bezoek onze website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie