Acoustifit biedt milieuvriendelijke binnenwandisolatie

Knauf Insulation introduceert Acoustifit met ECOSE® Technology.

De kwaliteit van het binnenmilieu in gebouwen is een belangrijke factor met betrekking tot het woon- en werkcomfort. Daarnaast heeft het verbeteren van het binnenmilieu, een positieve invloed op de energie, productiviteit en gezondheid van de mens.

 
Knauf Insulation introduceert Acoustifit met ECOSE Technology: de milieuvriendelijke isolatie-oplossing voor binnenwanden. Houdt geluid buiten voor een rustige omgeving.

Hoogwaardige akoestische isolatie

De flexibele en vormvaste Acoustifit glaswolplaat met ECOSE Technology is afgestemd op de maatvoering van lichte scheidingswanden en is uitstekend te combineren met Knauf scheidingswandsystemen.

 
Door de naadloze aansluiting met de onderconstructie zorgt de onbeklede glaswolplaat voor een uitstekende geluidsisolatie. De isolatieplaat is snel op maat te snijden en voelbaar zacht en is hierdoor prettig te verwerken. Dankzij al deze gunstige eigenschappen, is de Acoustifit de beste oplossing voor een hoogwaardig akoestisch geïsoleerde binnenwand.

Uniek bindmiddel

De Acoustifit maakt onderdeel uit van een compleet assortiment glaswol producten van Knauf Insulation. Het assortiment glaswolproducten met ECOSE Technology voldoet aan alle eisen van de Indoor Air Comfort Gold Standard van Eurofins en is daarom erkend als een uitstekend materiaal volgens de binnenlucht kwaliteit regels voor de uitstoot van VOS (Vluchtige Organische Stoffen).

 
ECOSE Technology is het enige minerale wol bindmiddel zonder formaldehyde, gebaseerd op duurzame grondstoffen. Dit unieke bindmiddel wordt met verlaagde benodigde energie geproduceerd en maakt de minerale wol zeer aangenaam te verwerken.

 
Meer producten met ECOSE Technology

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie