Grootste designkeuze en laagste levensduurkosten

Forbo biedt met life cycle cost calculator meer inzicht

De Marmoleum Next Generation collectie (Forbo’s linoleumcollectie) bestaat uit vier ranges en wordt geleverd in gemarmerd Real, Fresco en Vivace; gelinieerd Striato; effen Concrete en Walton; en gedessineerd Graphic en Piano.

Spectaculaire marmerdessins

De marmercollectie bestaat uit maar liefst 90 kleuren en kent spectaculaire dessins met combinaties tot acht verschillende kleuren die variëren in intensiteit en contrast. Krachtige contrasten die de vloer het uiterlijk van echt marmer geven of subtiele kleuren die zijn gebaseerd op de fresco's uit het verleden.

Kleurrijke eyecatchers

Voor het gelinieerde Marmoleum Striato zijn drie zeer kleurrijke eyecatchers ontworpen. De effenlijn van Marmoleum Concrete en Walton bestaat juist uit uiterst verfijnde dessins en subtiele kleurnuances. De gedessineerde collectie, tenslotte, vormt een dialoog tussen de zwarten, grijzen en witten van Marmoleum Graphic - geschikt voor architectonische statements - en het subtiele tweekleurige spikkelpatroon van Marmoleum Piano.

Laagste levensduurkosten

Marmoleum kent nu ook bewezen de laagste levensduurkosten, uitgaande van de SDU-rekenmethodiek. Levensduurkosten worden bepaald door de aanschafprijs van een product, levensduur, mate van herstelbaarheid en gemak van schoonmaak en onderhoud. Vooral schoonmaak en onderhoud spelen hierin een grote rol.

Revolutionaire finish

Forbo introduceerde daarom recentelijk een nieuwe revolutionaire fabrieksfinish, genaamd Topshield2, waardoor de vloer nog eenvoudiger te onderhouden is en flink bespaard kan worden. Daarnaast zorgt de nieuwe toplaag ervoor dat Marmoleum voortaan bestand is tegen krassen, vlekken en kleurvervaging.

 

Levensduurkosten berekenen
De life cycle cost calculator geeft een opdrachtgever de mogelijkheid geheel naar eigen wens en gebruik van een gebouw en ruimte de kosten te berekenen en te vergelijken tot maar liefst vier typen vloerbedekking.
De life cycle cost calculator is te vinden op de website van Forbo Flooring.

« Nieuws overzicht