JUNG KNX Smart Control IP - universele bedienunit

Smart Control IP in een netwerk

Een bedienunit voor alle toepassingen: JUNG maakt het mogelijk met de innovatieve Smart Control IP, die in een netwerk geïntegreerd - en via een IP-adres aangesproken kan worden.

Op zichzelf of parallel via verschillende andere Clients vindt de visualisatie en bediening plaatst van de installatie voor deurcommunicatie en die van de KNX installatie. Zo combineert dit slimme product met geïntegreerd touchscreen de voordelen van betrouwbare en gevisualiseerde sturing van de functies met het comfort van een Smartphone.

Eenvoudige webconfiguratie op de computer

Dankzij de opname in een netwerk kunnen verschillende instellingen eenvoudig en snel via een webconfiguratie plaatsvinden. Met de mogelijkheid van een extra Web Client staat de Smart Control IP ook open voor de toekomst.

Bijzondere prestaties

Met zijn functies neemt dit apparaat vele taken over. Onder andere als video binnenstation, neemt hij een aantal essentiële functies van de deurcommunicatie over.  Beginnend bij een deuroproep tot aan het openen van de deur en het opslaan van de beelden. Via Client aan de Facility Pilot Server verbonden, is de Smart Control IP een volwaardige KNX bedienunit met opmerkelijke toepassingsmogelijkheden. Daaronder vallen ook het visualiseren en bedienen van verlichting, jaloezieën, temperatuur en lichtscènes. En: zo nodig kan ten alle tijden het actuele weerbeeld op het display worden opgeroepen. Handig voor als u een weekendje weg wilt of eenvoudigweg of u moet beslissen of de paraplu nodig bij de wandeling.

Integratie van Deurcommunicatie

De Smart Control IP functioneert als Video Binnenstation, inclusief deuroproep en deuropener, beeld vastleggen, oproepafschakeling, deurkeuze etc.: de geïntegreerde SIP Client Componenten maken het tonen en de bediening mogelijk van de functies van JUNG Deurcommunicatie. De combinatie met de JUNG luidsprekermodule zorgt daarbij voor het beste geluid.

Integratie van KNX

Via deze Web Client verloopt de connectie met de Facility Pilot server. In deze combinatie wordt de Smart Control IP een KNX bedienunit, via welke de bediening en de visualisatie plaatsvindt van verlichting, jaloezieën/rolluiken, temperatuur en lichtscènes. Dankzij het touchscreen met intuïtief bedienoppervlak bijzonder comfortabel.

Weerpagina

De weerpagina wordt ingericht via de webclient en kan op het display van de Smart Control IP altijd opgeroepen worden. Actuele weergegevens en de locale weersverwachting staan zo altijd ter beschikking - handig voordat u het huis verlaat of voor een weekendtripje.

Webconfiguratie

Dankzij de opname in een netwerk verloopt de configuratie eenvoudig en intuïtief op computer of laptop. Gezamenlijke instellingen worden hier gemakkelijk gerealiseerd en individuele systemen worden aan elkaar gekoppeld. Dankzij de logisch opgebouwde webinterface is het verloop gemakkelijk te begrijpen. Met de mogelijkheid van een extra Web Client staat de Smart Control IP ook open voor toekomstige toepassingen.

« Nieuws overzicht