Innovaties IsoBouw maken duurzaam bouwen betaalbaar

Trendsettende isolatiesystemen maken duurzaam bouwen betaalbaar.

IsoBouw heeft zichzelf de doelstelling opgelegd om elk jaar meerdere nieuwe isolatiesystemen te introduceren. Producten die zich kenmerken door een hoge kwaliteit en veel verwerkingsgemak.

Dat leidt tot besparing van tijd, geld en energie.

Innovatie in isolatie

SlimFixXT®: De SlimFixXT® dakelementen zijn hét antwoord op de aangescherpte eisen ten aanzien van de isolatiewaarde en brandklasse in het nieuwe Bouwbesluit.

 
De SlimFixXT® dakelementen bevatten alle eigenschappen om aan alle voorwaarden te voldoen en zelfs te overtreffen. Zonder concessies te doen ten aanzien van de compactheid, de goede vochtbestendigheid, het lage gewicht, de grote overspanningen en de eenvoudige verwerking.

 
SlimFort®: SlimFort® is een nieuw isolatiesysteem voor gevels met droge gevelbekleding. De gepatenteerde SlimFort® isolatieplaten vereenvoudigen en versnellen de verwerking aanzienlijk ten opzichte van de traditionele bouwwijze.
De constructie wordt aanmerkelijk dunner, lichter en goedkoper. Het aaneengesloten isolatiesysteem voorkomt koudebruggen.

 
RenoTopHR: RenoTopHR is een renovatie-oplossing waarmee op het platte dak hoge isolatiewaarden kunnen worden bereikt zonder aanpassingen aan de waterkerende detaillering.
Met de gepatenteerde isolatieplaten wordt over een afstand van 1 meter een geleidelijke hoogte-overbrugging gerealiseerd vanaf de rand naar de rest van het dak.

De beste milieuscore met fiscaal voordeel

Alle hiervoor genoemde EPS-producten leveren de beste milieuprestaties in vergelijking tot de alternatieven. Niet verwonderlijk als je bedenkt dat de productie van EPS de laagste energie-input vraagt, EPS voor 98% uit lucht bestaat, duurzaam isoleert en volledig recyclebaar is.

 
Mede door de goede milieu-eigenschappen van EPS is vrijwel het gehele assortiment van IsoBouw gecertificeerd met een DUBO-keurmerk. Dankzij dit keurmerk is investeren in de toepassing van deze producten fiscaal aantrekkelijk.

 
Meer info hierover via www.isobouw.nl/fiscalevoordelen of via Agentschap.nl.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie