Glaswol met ECOSE Technology is dé norm in duurzaamheid

Knauf Insulation levert isolatiemateriaal op basis van Ecose Technology.

Als architect of voorschrijver staan u tal van producten en systemen ter beschikking die u helpen nog duurzamere ontwerpen te maken. Dat is mooi, maar tegelijk ook lastig kiezen.

 
Met glaswol van Knauf Insulation is de keuze echter makkelijk. Er is geen andere keuze. Glaswol met ECOSE® Technology is dé norm in duurzaamheid.

Revolutionair bindmiddel

ECOSE® Technology is een revolutionair bindmiddel voor minerale wolisolatie, zonder fenol en formaldehyde. In plaats van petrochemische derivaten worden uitsluitend duurzame grondstoffen toegepast. U kunt dus een product voorschrijven dat alle voordelen en technische prestaties van traditionele minerale wol kent, maar dat aanzienlijk beter is voor het milieu.

 
Glaswol met ECOSE® Technology is bovendien makkelijker en prettiger te verwerken.

Superieure duurzaamheid

Geen kunstmatige kleur- of bleekstoffen; onze minerale wol met ECOSE® Technology is natuurlijk bruin. Het product wordt volledig geproduceerd uit natuurlijke en/of gerecyclede grondstoffen en wordt gebonden met fenol- en formaldehydevrije bindmiddelen. De productie van dat bindmiddel vraagt tot 70% minder energie dan die van traditionele bindmiddelen. Dat maakt de minerale wol van Knauf Insulation duurzaam.

 
Ook het emissieniveau - zowel in de fabriek als op de bouwplaats - is aanzienlijk lager. Glaswol met ECOSE® Technology voldoet aan de meest strikte industriële eisen voor binnenluchtkwaliteit.

Dé enige keuze

Beter voor de verwerker, beter voor het binnenklimaat, beter voor het milieu. Vergeet de formulering ‘of gelijkwaardig’ in het bestek. Geen enkel alternatief meet zich met glaswol met ECOSE® Technology van Knauf Insulation. Dé norm in duurzaamheid.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie