AKEVO combineert onopvallende ventilatie met zonwering

Fixvent® Mono AKEVO van RENSON®: ventilatie en windvaste doekzonwering.

RENSON® stelt de Fixvent® Mono AKEVO voor. Deze oplossing combineert een zelfregelend ventilatierooster met een windvaste doekzonwering met extra akoestisch comfort.

 
Deze Fixvent Mono AKEVO past dan ook perfect binnen RENSON’s energiezuinige concepten die een gezond en comfortabel binnenklimaat nastreven. Continue natuurlijke ventilatie en de beheersing van zonnestraling zorgen immers voor een goede luchtkwaliteit en een aangename temperatuur. Als dit bovendien ook nog eens leidt tot lagere energiekosten, is dat mooi meegenomen.

Windvast scherm

Het windvaste screen met hoge zonweringcoëfficiënt weert zonnewarmte en controleert de lichtinval. Dit screen heeft een ingenieus gepatenteerd geleidingssysteem met symmetrische rits. Een verzwaarde onderlat met afdichtingstrip zorgt voor een perfecte aansluiting met de dorpel. Daardoor zit het doek windvast en strak in iedere positie en behoren klapperende en stukgescheurde doeken definitief tot het verleden.

 
Een verborgen lasnaad ter hoogte van de onderlat zorgt bovendien voor een strakke en moderne uitstraling en de waterdichte elektrische connectie (Connect & Go) tussen de doekbuis en de kast garandeert een gemakkelijke montage en demontage van de doekrol en een eenvoudige vervanging van het doek of de motor. De Smooth technology, een verbetering van het ingenieuze ritsprincipe, zorgt voor een nog betere windvastheid van de screen.

Kenmerken
  • U-waarde van 1,5 W/m2.K;
  • verbeterde geluiddemping tot 40 dB dankzij gebruik van akoestisch vulmateriaal;
  • toepasbaar voor grote raampartijen tot 18 m2 door de koppeling van 2 screens;
  • geschikt voor nieuwbouw en renovatie;
  • plaatsing als monobloc bovenop aluminium, hout en PVC ramen;
  • geschikt voor alle raamdieptes tussen 50 en 215 mm dankzij vlotte schuifbeweging;
  • zelfregelend aluminium ventilatierooster heeft een bereik van 70 m3/h/m bij 2 Pa;
  • de zelfregelende klep reageert automatisch op drukverschillen en windsterkte en vermijdt zo tocht.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie