Caparol introduceert een nieuwe kijk op wit

Bekijk de kleurenwaaier met 25 varianten wit.

Caparol heeft de kleur wit opnieuw uitgevonden. Het merk introduceert een waaier waarin uitsluitend wittinten te vinden zijn. De 3D System PLUS WIT waaier vormt een overzicht van het volledig nieuwe palet witvarianten, ontwikkeld door de Caparol FarbDesig

 
De nieuwe kleuren zijn vanaf nu leverbaar in vrijwel alle productcategorieën van Caparol; muurverven, lakken, primers en vloercoatings. De WIT waaier zelf is nu ook verkrijgbaar.

Kleurfamilies

De WIT waaier bevat de 25 meest toegepaste tinten wit. Om de witnuances makkelijk te kunnen kiezen, is het palet onderverdeeld in 5 kleurfamilies: Neutraal, Warm, Rosé, Crème en Fris. Alle tinten wit zijn te zien op één grote pagina, zodat de nuances goed naar voren komen. De kleuren in de WIT waaier zijn ook zeer geschikt voor buitengevels.
De WIT waaier is aan te vragen via info@caparol.nl.

Witte wereld

Wit is een symbool voor helderheid, onschuld en zuiverheid. Tegelijkertijd associëren veel mensen wit met saai. Ten onrechte.

 
De enorme diversiteit van wittinten in de natuur laat zien waarom wit in interieur- en exterieurdesign oneindige mogelijkheden biedt. Samen met een goed ontwerp kan wit een ruimte tot leven brengen en de basis vormen voor iedere gewenste sfeer.

Harmonieus

Wit met wit combineren is een uitdaging op zich. Als de verschillende tinten goed op elkaar worden afgestemd, ontstaat een harmonieuze sfeer die verschillende ruimtelijke elementen met elkaar verbindt en de stijl van ieder vertrek versterkt.

 
De sfeer die wit tot stand brengt, kan variëren van koel en eigentijds tot klassiek en elegant. Omdat nuances daarin cruciaal zijn, is het belangrijk dat de juiste tint wit gekozen wordt, ook voor andere bouwdelen zoals kozijnen, deuren en meubels.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie