Tijd voor verandering: ontdek de innovatieve producten van Alcoa

Bezoek Alcoa Architectuursystemen op de Polyclose 2014!

Hoogwaardig isolerende systemen voor passiefhuis gecertificeerde ramen, deuren en gevels. Van 16 t/m 18 januari a.s. presenteert Alcoa Architectuursystemen op de Polyclose beurs haar productaanbod van hoogwaardig isolerende profielsystemen.

 
Ontdek de innovatieve producten van Alcoa en laat u overtuigen van de grote variatie en hoogwaardige prestaties! U vindt Alcoa in hal 1, stand 1340.
Ervaar het perfect op elkaar afgestemd productaanbod inclusief diverse innovaties.

Hoogwaardig isolerende ramen en deuren

Creativiteit, kwaliteit en functionaliteit – deze factoren worden gecombineerd binnen het raam- en deursysteem RT 72 Reflex en RT 72 HI+. Met behulp van een breed scala aan systeemcomponenten kunt u als ontwerper uw ideeën optimaal verwezenlijken.

 
Als constructeur profiteert u van de modulaire opbouw van deze hoogwaardig isolerende aluminium profielsystemen, voor zowel ramen als deuren.

Veelzijdige hefschuifdeur

Naast veelzijdigheid biedt het hefschuifdeursysteem AA 3572 ook topkwaliteit op alle fronten waar het bij een schuifpui om gaat. Dankzij de weloverwogen modulaire opbouw kan de schuifpui eenvoudig gecombineerd worden met de andere producten van Alcoa. Het beschikbare hang- en sluitwerk staat garant voor soepel functioneren van de schuifpui.

Energie-efficiënte vliesgevel

Het passiefhuis gecertificeerde vliesgevelsysteem AA 100 Q HI+ is op grond van de extra isolatie en de opheffing van koudebruggen ideaal geschikt voor energie-efficiënte en sterk warmte-isolerende gebouwomhullingen. De unieke en gepatenteerde glasondersteuning maakt grote glasoppervlakken tot een gewicht van maar liefst 700 kg mogelijk waarmee optimale transparantie gecreëerd wordt.

Toegangskaart

Bezoek ons gedurende 16 tot 18 januari a.s. op de Polyclose. Vraag nu uw persoonlijke toegangskaart aan via Maarten Haan: Maarten.Haan@alcoa.com

 
Overtuig u zelf van de veelzijdigheid van onze producten. Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor een persoonlijk gesprek om u te informeren en eventuele vragen te beantwoorden.

Locatie

Flanders Expo (Hal 1, 4, 6)
Maaltekouter 1
BE-9051 Gent (België).

« Nieuws overzicht