Deceuninck zet resoluut in op innovaties

Bekijk de innovaties van Deceuninck op stand 1400.

Op de vakbeurs Polyclose in januari 2014 zal Deceuninck resoluter dan ooit inzetten op innovatie, ecologie en design. Deceunincks bedrijfsmissie is ‘bouwen aan een duurzamer (t)huis’.

Deceuninck stelt op deze beurs o.a. de revolutionaire Linktrusion-technologie, de Zendow#neo-reeks, de unieke Omniral-kleurencollectie en het uitgebreide gevelassortiment voor.

Eerste volledig gekleurde kunststof profielen

Deceuninck biedt de vakman meer inzicht in het kleurproces Omniral: een uniek industrieel coatingproces om kunststof ramen of deurprofielen volledig, rondom, te kleuren.

 
Tijdens dit kleurproces worden profielen rondom 360° gecoat met een coating die watergedragen en dus milieuvriendelijk is. Kenmerkend voor Omniral is dat de coating voorzien is van koudpigmentatie die het infraroodlicht uit de zon reflecteert i.p.v. absorbeert.

 
Met Omniral kunt u kiezen uit Uni-colours (zowel binnen als buiten dezelfde kleur) en Bi-colours (kleur binnenkant verschilt van die aan de buitenkant).

Optimale thermische en akoestische isolatie

Zendow#neo is de naam van de Deceuninck serie raam- en deurprofielen waarin ‘Linktrusion’ voor het eerst wordt toegepast. Zendow#neo maakt niet langer gebruik van standaard gegalvaniseerde versterkingen binnen de profielen, maar gebruikt de unieke revolutionaire Linktrusion technologie.

 
Bij oplossingen als de Deceuninck Zendow#neo ‘Standaard’ worden zowel kader als vleugel voorzien van een thermische versterking. De kern bestaat uit schuim van gerecycled kunststof en staaldraad. De Deceuninck Zendow#neo ‘Premium’-oplossingen maken enerzijds gebruik van thermische versterkingen in het kaderprofiel en anderzijds van continue structurele glasvezels in het 6-kamervleugelprofiel.

 
Het resultaat zijn nog beter thermische prestaties. Zo haalt zelfs de basisuitvoering van het Deceuninck Zendow#neo raam-en deursysteem met hoogrendementsbeglazing met gemak 1,2 W/m²K. Met de Deceuninck Zendow#neo Premium-oplossing zelfs waarden tot 0,65 W/m²K mogelijk.

Uitbreiding gevelassortiment

Ook het Deceuninck gevelbekledingsassortiment heeft een Standaard- en een Premiumserie. Beide reeksen bestaan uit 3 verschillende gevelplanken die alle kunnen fungeren als finale afwerking of kunnen deel uitmaken van een totaal isolatieconcept.

 
Wat betreft het materiaal biedt Deceuninck de keuze uit kunststof en Twinson: een kunststof-houtcomposiet dat de uitstraling van hout koppelt aan onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid.

 
Nieuw binnen de Standaard-serie zijn de dubbele rabatplank van 300 mm en de potdekselplank van 167 mm. Beide bestaan uit pvc-hardschuim met een pvc-toplaag. De twee planken zijn in verschillende massakleuren verkrijgbaar en altijd voorzien van een houtnerf-reliëfstructuur.

Ondersteunende materialen

Voor alle productinnovaties ontwikkelde Deceuninck ook diverse ondersteunende materialen als brochures, stalen, technische gidsen, enz.

 
Wie niet naar de beurs komt, kan via www.deceuninck.nl alle nodige documentatie downloaden of opvragen.

 

« Nieuws overzicht