Caparol bouwverven bieden maximale kleurstabiliteit en gevelbescherming

Caparol introduceert een nieuwe kleurenwaaier voor buitengevels.

De nieuwe waaier, FASSADE A1, bevat een handzame selectie van 500 kleuren uit de bekende 3D System Plus collectie. Toegepast in de buitenmuurverven met nano-technologie garanderen deze 500 kleuren kleurstabiliteit en kwaliteit. In het ruime palet zijn ook krachtige kleuren goed vertegenwoordigd.

Hoog onderhoudsrendement

FASSADE A1 is gebaseerd op het assortiment van Caparol en met nano-technologie ‘Nano-Quartz Matrix‘ (ThermoSan, Sylitol-NQG, ThermoSan Fassadenputz R+K) en Amphibolin. Deze hoogwaardige buitenmuurverven hebben in combinatie met anorganische kleurpasta’s een hoge kleurvastheid en zorgen voor een duurzame bescherming. Gevels blijven daardoor langer schoon en het rendement van het onderhoud is op lange termijn hoger.

 
Minimale kleurverandering

Het Duitse schema Bundesausschuss Farbe und Sachwertschutz (BFS) nr. 26 geeft informatie over de kleurverandering van verflagen. De Caparol buitenmuurverven uit de assortimenten Nano-Quartz Matrix en Amphibolin voldoen aan de hoogste BFS-eisen op het gebied van verkrijting en kleurverandering: klasse A staat voor het beste bindmiddeltype met een nauwelijks zichtbare verkrijting. Groep 1 staat voor zeer goed UV-bestendige anorganische pigmenten die een nauwelijks zichtbare kleurverandering tonen. In de praktijk betekent dit, dat deze muurverven ook na langere tijd nauwelijks verkleuren.

 
Vraag de kleurenwaaier aan via info@caparol.nl of bezoek de website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie