Falco introduceert nieuwe boombeschermers

Boombescherming begint met de FalcoCurve en de FalcoApoya.

Groen is belangrijk in de openbare ruimte. Het is ook belangrijk om dit groen te beschermen. Falco introduceert nu twee totaal verschillende boombeschermers: FalcoCurve en FalcoApoya.

FalcoCurve

De FalcoCurve is een modern vormgegeven boombeschermer die perfect te gebruiken is als de boom van slechts één kant beschermd hoeft te worden. Als de boom helemaal rondom beschermd moet worden, is het uiteraard mogelijk om 2 FalcoCurves te plaatsen.
Het gebruikte materiaal voor dit product is standaard thermisch verzinkt staal dat op verzoek te poedercoaten is in een gewenste kleur.

FalcoApoya

FalcoApoya is een multifunctionele boombeschermer met een origineel en eigentijds design. Naast het beschermen van bomen kan dit product ook worden ingezet als zit-, aanleun- of als afzetelement.
Voor de productie is gebruik gemaakt van de materialen staal en FSC hardhout. Doordat er begin- en aanbouwdelen verkrijgbaar zijn voor FalcoApoya is het eenvoudig om meerdere delen aan elkaar te koppelen.

 
Beide boombeschermers zijn ontworpen door Falco productontwikkelaars en worden in de hoofdvestiging van Falco (Vriezenveen) geproduceerd.

 

« Nieuws overzicht