RENSON blijft zijn terrasoverkappingen innoveren

RENSON® levert terrasoverkappingen met stijlvolle aluminium structuur.

‘Buiten leven’ is dé trend van dit ogenblik. Wie echter buiten wil leven, moet rekening houden met de grillen van de natuur. Of toch niet? Een terrasoverkapping doet wonderen.

RENSON heeft een compleet assortiment terrasoverkappingen met een stijlvolle aluminium structuur. Voor elk wat wils: Algarve®, Camargue® of Lagune®.
RENSON stelt een aantal vernieuwingen aan de Algarve® en Camargue® terrasoverkappingen met lamellendak voor.

 
Grotere afvoer regenwater

De Camargue® en Algarve® combineren een aluminium constructie met een dak dat uit draaibare aluminium lamellen bestaat. Hemelwater dat op het dak terecht komt, wordt afgevoerd via vernieuwde geïntegreerde watergeleidingskanalen met een hoger debiet. Zelfs als de lamellen na een regenbui opendraaien, blijft het droog onder de terrasoverkapping.

 
Nieuwe lichtdoorlatende lamel

Voor deze terrasoverkappingen introduceert RENSON een nieuwe lichtdoorlatende draaibare lamel, de Lineo® Luce. Deze lamel bestaat uit een vlakke glasplaat van 8 mm dik en heeft een maximale breedte van 4 m.

 
De glasplaat is vervaardigd uit gelaagd veiligheidsglas en uitgerust met een film met een witte, matte afwerking. Bij aanbouw aan de woning zorgt deze lichtdoorlatende lamel voor extra natuurlijk daglicht in de woning.
In een terrasoverkapping kunnen maximaal 5 Lineo Luce lamellen geïntegreerd worden. Ze kunnen perfect met de bestaande aluminium lamellen van het systeem gecombineerd worden en de positie in het lamellendak kan naar wens bepaald worden.

 
Verlichting en verwarming

Deze comfortabele buitenruimtes staan garant voor sfeer en uitstraling maar ook voor warmte en behaaglijkheid. Als het ’s avonds donker wordt, schakelt u gewoon de geïntegreerde verlichting aan. Naast de verlichting in de lamel kan nu eveneens LED-verlichting voorzien worden in de kolommen en in de kaderprofielen.

 
Ook als het kouder wordt, kan men gewoon buiten genieten. Afhankelijk van de grootte van de terrasoverkappingen kunnen immers één of meerdere verwarmingselementen voorzien worden. En dankzij de geïntegreerde flat panel speakers geniet u probleemloos van uw favoriete muziek.

 
De persoonlijke toets

Zowel de Camargue® als de Algarve® kunnen met verschillende elementen aan de voorzijde en/of zijkanten uitgerust worden: windvaste, gemotoriseerde Fixscreen® zonweringen, eventueel uitgerust met Crystalvensters, glazen schuifwanden of Loggia® schuifpanelen. Deze elementen zorgen dat de terrasoverkapping een persoonlijke touch krijgt en aansluit bij de architectuur van het gebouw.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie