Nightlife, noodverlichting voor buiten dankzij uniek ventilatiesysteem

Nightlife is de nieuwe noodverlichting voor buiten van Famostar.

Noodverlichting voor buiten moet bestand zijn tegen diverse weersinvloeden. Dit vereist speciale technieken.

Famostar heeft de Nightlife ontwikkeld met een uniek ventilatiesysteem en een beschermingsgraad van IP65!

Geoptimaliseerd voor buiten

De constructie van de montagebak en lichtunit van de Nightlife zorgt voor een gegarandeerde water- en stofdichtheid (IP65) en een goede ventilatie, wat condensvorming voorkomt.

Hoge beschermingsgraad van IP65

De water- en stofdichte constructie wordt door toepassing van een rubberpakking tussen de lichtunit en montagebak mogelijk gemaakt. De bovenzijde van de montagebak heeft een open structuur, waardoor (regen)water direct naar beneden en via de achterzijde weer wordt afgevoerd. Hierdoor komt de pakking zo min mogelijk in contact met water en wordt voorkomen dat water in de armatuur kan achterblijven.

Uniek ventilatiesysteem

Ventileren kan de armatuur via een speciaal vormgegeven opening in de onderzijde van de montagebak. Ventilatiesleuven in de reflectorplaat zijn aangebracht om de lichtunit optimaal te laten ademen zodat eventuele condensvorming op de lichtkap snel kan worden afgevoerd.

 
Deze constructie van montagebak en lichtunit zorgt voor een zelfventilerend noodverlichtingsarmatuur voor buiten, waarvoor geen extra hulpmiddelen zoals een ademende wartel/blindstop nodig zijn.

Interesse of meer informatie?

Mail ons via sales@famostar.nl of bel (026) 384 68 46.


« Nieuws overzicht