Nieuw plafondrooster geeft vocht en verkleuring geen kans

Rucon Systemair levert CRSP kunststof wervelrooster.

Het CRSP plafondrooster is gemaakt van PP en daardoor uitermate geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes. Vandaar dat het CRSP rooster vaak gezien wordt in multifunctionele centra zoals sporthallen, sauna’s en zwembaden.

Door de toepassing van PP verkleuren de roosters niet.

Voor kleine en grote luchthoeveelheden

Door het hoge inducerende vermogen kan het CRSP-wervelrooster gebruikt worden voor grote variaties in luchtvolume. Omdat het rooster is voorzien van vaste schoepen, is het een ideaal rooster voor zowel het koelen als het verwarmen van ruimten met een plafondhoogte van 2,7 meter en hoger.

Luchtverdeling en brandbeveiliging

Naast ventilatoren, compacte WTW-units en modulaire luchtbehandelingskasten heeft Rucon Systemair ook een totaalassortiment in luchtverdelingsproducten en brandbeveiliging.

Rucon Systemair

Biedt het breedste assortiment van Europa als het gaat om ventilatie en luchtbeheersing en draagt specifieke oplossingen aan voor de werksegmenten: industrie, utiliteitsbouw, woningbouw, infra en parkeergarages.
Rucon Systemair is onderdeel van de beursgenoteerde onderneming Systemair met vestigingen in meer dan 40 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, het Midden Oosten, Azië, Afrika en Australië.

 

« Nieuws overzicht