Migutan zorgt voor waterdicht parkeerdak

Parkeerdak Vistaprint in Venlo 10 jaar gegarandeerd waterdicht.

Meekelenkamp Kunststof Techniek B.V. (MKT) uit Zeeland heeft het parkeerdak van het nieuwbouw pand van Vistaprint in Venlo gerealiseerd. Een waterdicht en geïsoleerd vloersysteem dat inmiddels 10 jaar succesvol wordt toegepast.

 
Het geïsoleerde parkeerdaksysteem is rechtstreeks berijdbaar voor personenauto’s. Daarnaast biedt dit systeem een gegarandeerde waterdichtheid, waarop eventueel een 10-jarige garantie kan worden afgegeven.

Migutan profiel Plaka Nederland

Het parkeerdak van het pand van Vistaprint is ruim 4.000 m² groot, hierdoor was het noodzakelijk de nodige dilataties aan te brengen.

 
Voor overbrugging van deze dilataties is gekozen voor het Migutan FP 85/27 Ni profiel. Een duurzaam en waterdicht dilatatieprofiel volledig vervaardigd van aluminium en voorzien van een elastisch rubber tussenprofiel. Het FP 85 profiel heeft een maximale voegbreedte van 50 mm en een maximale voegwerking van 40 (+20/-20) mm. Het profiel is belastbaar door vrachtwagens tot 300 kN (DIN 1072) en door vorkheftrucks tot 70 kN (DIN 1055).

Correcte montage

MKT heeft gekozen voor dit profiel van Plaka Nederland omdat zij hiermee in kunnen staan voor de waterdichtheid van hun vloersysteem. Een correcte montage is noodzakelijk voor een goede werking van het totale vloersysteem. MKT verzorgt zelf de montage van de profielen zelf en geeft dan ook garantie op het totale systeem.

 
Meer over Migutan waterdichte dilatatieprofielen

« Nieuws overzicht