Vlakkelichtkoepels nu met KOMO attest inbraakwerendheid

Producent Heruvent B.V. ontvangt KOMO® van Stichting Keurmerk Gevelbouw (SKG).

Hiermee wordt aangegeven dat alle uitvoeringen van de vlakkelichtkoepels voldoen aan inbraakwerendheidsklasse 2.

 
Kenmerkend aspect van de vlakkelichtkoepel is de lage opbouw van slechts 28cm vanaf dakniveau. Daarnaast bevatten de daklichten altijd HR++ isolatieruiten zonder onderbrekende roeden.

Kenmerken

De vlakkelichtkoepels hebben een uitstekende isolatiewaarde van minimaal 1,1W/m2K en een geluidsreductie van minimaal 35dB. Storende overlast door omgevingsgeluid of een regenbui is hierdoor verleden tijd.

 
Door een lichte hellingshoek kan water eenvoudig van het dakraam afwateren. De lichtkoepel wordt in één geheel inclusief opstand geleverd. Het kan hierdoor eenvoudig op het dak worden geschroefd waarna de dakdekker het product kan inplakken.

 
De lichtkoepels zijn leverbaar in vrijwel iedere gewenste afmeting. De binnenzijde is afgewerkt met een fraaie gladde witte afwerking. De buitenzijde met een geanodiseerde aluminium waterslag.

Bezoek ons tijdens beurs Eigen Huis

Van 21 t/m 23 maart 2014 zullen wij onze nieuwste ontwikkelingen presenteren op de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen in de Jaarbeurs in Utrecht. U kunt ons vinden in hal 11 op stand 11.D23.

 

« Nieuws overzicht