Daglicht is gratis

Lemo-koepels is dé specialist in complete daglichtconstructies.

In tijden van recessie is het vinden van goedkopere oplossingen, zonder concessies te doen aan het ontwerp, een steeds belangrijker aspect bij het ontwikkelen van nieuwe gebouwen.

 
Natuurlijk daglicht is hierbij een goede oplossing die kosten bespaart. Lemo-koepels is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé specialist in complete daglichtconstructies. Of dit nu sterk verbeterde lichtstraten zijn met speciaal ontwikkelde dubbele beglazingen voor extra isolatie of lichtbouwelementen in de gevel, Lemo koepels heeft voor elke toepassing een passende oplossing.

Ook de toepassing van vrijdragende noorderlichtkappen met een dichte en lichtdoorlatende zijde, behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor is zwaar hulpstaal overbodig, waardoor de kosten worden gereduceerd.

Materialen

Door toepassing van nieuwe systemen, zoals Lemolux isolux lichtstraten en Lemolux Arcoplus© panelen, bent u verzekerd van een onderhoudsarm systeem.

 
Tevens zijn de thermische eigenschappen de laatste tijd sterk verbeterd (U-waarde tot 0,7 W/m2k). De meeste systemen kunnen uitgevoerd worden met thermisch onderbroken profielensystemen.

 
Doorvalveiligheid

Lemo-koepels heeft veel aandacht besteed aan de veiligheid. Sinds kort kunnen de meeste lichtstraten door een doordacht systeem doorvalveilig worden uitgevoerd. Een hecht team van specialisten houdt zich continu bezig met het verbeteren van onze daglichtconstructies en het ontwikkelen van nieuwe toepassingen. U doet er goed aan om onze specialisten in een vroeg stadium bij het ontwerp in te schakelen.

Meer informatie

Neemt u gerust telefonisch contact met ons op via (0252) 34 60 40. Of stuur ons een e-mail naar info@lemokoepels.nl voor nadere informatie.

 
Check regelmatig onze website www.lemokoepels.nl voor het laatste nieuws.

« Nieuws overzicht