Metacon levert voor elke situatie een brandwerende deur

Metacon: toonaangevende innovator in brandwerende roldeuren, rolschermen, hefdeuren, schuifdeuren en overheaddeuren.

Het uitgebreide assortiment branddeuren van Metacon biedt altijd een oplossing voor de meest uiteenlopende situaties.

De branddeuren zijn 2-zijdig getest volgens de nieuwste Europese norm, de EN 1634-1, en geclassificeerd volgens de EN 13501-1. De productie van zowel halffabricaten als de assemblage van complete branddeuren vindt plaats in eigen beheer waardoor Metacon een flexibele en betrouwbare partner is met korte levertijden en kwalitatief hoogwaardige producten.

 
Roldeur met hoge brandweerstand 

De METACON RGS EI(1)120/EW180 is een roldeur met een hoge brandweerstand, tot wel 120 (EI(1)) en 180 (EW) minuten brandwerend.

Deze deur is uitermate geschikt om toe te passen in PGS ruimtes, aangezien deze leverbaar is i.c.m. een gecertificeerde vloeistofkering en/of ATEX certificering op de elektrische componenten. Tevens is deze deur zelf ook leverbaar met ATEX certificaat.

 
Brandwerende overheaddeur 

De METACON OHD EI(1)60/EW90 is een brandwerende overheaddeur is met zowel een horizontaal, verticaal als daklijnvolgend railbeslag leverbaar.
Deze deur is, evenals bovengenoemde deur, geschikt om toe te passen in PGS ruimtes met bijbehorende opties, aanvullend kan er beglazing worden toegepast.

 
Brandwerende schuifdeur 

De METACON SGS EI(1)90, EI(2)120, EW 120 is een brandwerende schuifdeur welke ook een hoge brandweerstand heeft. Mogelijke opties zijn de toepassing van een geïntegreerde vluchtdeur zonder onderdorpel en/of beglazing. Tevens is deze deur geheel in het RVS of in RAL-kleur naar keuze uit te voeren voor een esthetisch verantwoorde afwerking.

 
Brandwerende roldeur 

De METACON RGS EW 120 is een roldeur welke zeer geschikt voor situaties waarbij een regelmatig gebruik en toch een degelijke brandwerende afsluiting wordt gevraagd. Deze deur is tot zeer grote afmetingen leverbaar.

 
Brandwerend rolscherm 

De METACON RGT EW 120 is een brandwerend rolscherm welke een economische oplossing biedt in situaties waarbij inbouwruimte en prijs belangrijke factoren zijn. Het rolscherm wordt enkel gebruikt in geval van calamiteiten.

 

« Nieuws overzicht