DOOR & technics branddeur isoleert uw koelcel

DOOR & technics levert brandwerende deuren; getest en gecertificeerd volgens Ei2-60 regelgeving.

In koel- en vrieshuizen, voedingsmiddelenindustrie en ziekenhuizen zijn isolatie en brandwerend in één deur bijna een must.

 
Niet alleen het stukje (energie-)kostenbesparing maar ook de isolatie en bescherming van hun producten zijn zeer belangrijk voor bedrijven. Zo zijn er speciale brandwerende deuren voor toepassing in koel- en vriescellen: de 60 minuten brandwerende geïsoleerde deuren. Bij deze deuren zijn alle stalen delen van de extra dikke deur vervaardigd uit roestvrij staal en het binnenwerk van niet-brandbaar polyurethaanschuim.

 
Combineer dit met een goede prijs-/kwaliteitverhouding en je hebt de ideale deur die zowel brandveilig als isolerend is. De deur naar veiligheid is niet voor niets het motto van DOOR & technics.

Maximale bescherming van personen en goederen

Buiten menselijk leed en milieuschade dreigt faillissement: schade door brand aan roerende en onroerende goederen kan voor een bedrijf zeer ingrijpend zijn. De materiële gevolgen zijn pas ná de brand in volle omvang vast te stellen.

 
Het kost vaak veel tijd om te overleggen en uit te zoeken hoe verder te gaan. Er gaat meer tijd, kennis en gegevens verloren dan men zou denken. Daarbij blijkt vaak dat klanten daar niet op kunnen wachten en noodgedwongen hun heil zoeken bij de concurrent. Hoe goed men ook is verzekerd, deze fatale gevolgen zijn de oorzaak van het feit dat de helft van door brand getroffen bedrijven binnen vijf jaar failliet gaat.

Brandwerend rolscherm

De brandwerende rolschermen bieden een ideale oplossing in situaties waar bovenruimte en gewicht van een branddeur het probleem is. DOOR & technics kan rolschermen leveren die gecertificeerd zijn van 30 tot 120 min. in een standaardopstelling. De schermen zijn standaard leverbaar tot een breedte van ca. 11.000 mm.
De standaard hoogte is beperkt tot maximaal 8.000 mm.

« Nieuws overzicht