Schuifdeur Euro-Deur weert brand en biedt vluchtweg

Euro-Deur heeft al meer dan 40 jaar ervaring met bedrijfsdeuren.

Euro-deur brandwerende schuifdeuren zijn leverbaar tot 120 minuten brandwerend. In enkel of dubbelvleugelige uitvoering. Ook telescoop uitvoering behoort tot de mogelijkheden.

 
Tevens kan de schuifdeur uitgevoerd worden met een loopdeur. Uniek aan deze loopdeur is dat deze zonder onderdorpel wordt uitgevoerd waardoor de deur dus ook kan dienen als vluchtdeur.

Getest conform de NEN-EN 1634-1 tot de zwaarste klasse EI 1

De schuifdeuren zijn modulair wat het intern transport naar de montageplek makkelijk maakt. Ter plaatse wordt de schuifdeur per deel aan de gemonteerde rail opgehangen. Hierna worden alle afzonderlijke delen gekoppeld tot een deurblad. De schuifdeur is standaard uitgerust met een kleefmagneet en radiaaldemper. De radiaaldemper regelt de loopsnelheid van de schuifdeur over de gehele loopweg, en de kleefmagneet kan simpel worden aangesloten op de brandmeldcentrale van het gebouw.

Meer dan een eeuw expertise

Hierdoor heeft Euro-Deur al meer dan een eeuw expertise en ervaring op het gebied van bedrijfs- en garagedeuren. Door gebruik te maken van deze kennis en door steeds weer nieuwe ideeën uit te werken, blijft Euro-Deur een interessante partner voor iedereen die op het gebied van deuren iets te ondernemen heeft.

Specialisme op maat

Doordat elk bouwwerk, groot of klein, zijn eigen oplossingen vraagt, biedt Euro-Deur de mogelijkheid die oplossingen voor u te realiseren. Zelfs als er ogenschijnlijk geen oplossingen voor handen zijn, wordt er naar toe gewerkt om ze te vinden en sluitend te maken. Letterlijk en figuurlijk.

 
Meer weten? Bezoek de website.

« Nieuws overzicht