IsoBouw: innovatie in isolatie + renovatie

IsoBouw, fabrikant van EPS-isolatiesystemen, is een ware renovatiespecialist.

Naast innovatieve toeleverancier voor nieuwbouwprojecten heeft IsoBouw zich sterk geprofileerd als een ware renovatiespecialist. De fabrikant van EPS-isolatiesystemen heeft een omvangrijk assortiment dat speciaal is ontwikkeld voor renovatietoepassingen.

 
Er zijn renovatie-oplossingen voor het dak (hellend en plat), voor zolders en voor gevels.

Renovatie dak

De dunne SlimFix dakelementen zijn ideaal voor het isoleren direct op de gordingen als de kapconstructie moet worden vervangen. Is er een dragend dakbeschot dan zijn de SlimFix Reno+ een uitstekende oplossing om snel en voordelig na te isoleren. Bestaat het dak uit een sporenkap? Geen probleem, met SlimFix Spoor creëert u de perfecte isolatieschil.

 
Ook voor platte daken zijn diverse innovatieve isolatiesystemen beschikbaar, zoals de extreem dunne PolyTopHR isolatieplaten en RenoTopHR. RenoTopHR is een dakrandoplossing om hoge isolatiewaarden te bereiken zonder dat het noodzakelijk is de waterkerende detailleringen aan te passen.

Renovatie zolder

Met het zeer succesvolle SlimFix Deco zolderisolatiesysteem kan een zolder in slechts drie handelingen worden voorzien van een isolerend en esthetisch afgewerkt plafond. De gepatenteerde profielen sluiten de constructie zonder extra handelingen meteen luchtdicht af. Hiermee wordt automatisch voorkomen dat er luchtkieren ontstaan en er warmteverlies optreedt.

Renovatie gevel

Onlangs introduceerde IsoBouw het product SlimFort, een nieuw gevelisolatiesysteem. Met de gepatenteerde SlimFort isolatieplaten kan de gehele gevelconstructie is slechts 3 simpele verwerkingsstappen gerealiseerd worden:

  • SlimFort-platen vastschroeven;
  • houten stelwerk plaatsen;
  • gevelbekleding monteren.

 
Het meest kenmerkende aan SlimFort zijn de vier geïntegreerde metalen beugels. Dankzij deze beugels kan het systeem eenvoudig en snel gemonteerd worden en ontstaat er een aaneengesloten isolatielaag zonder koudebruggen.
Essentiële ventilatie wordt met SlimFort zonder extra handelingen automatisch gerealiseerd. Met SlimFort kan tot 40% sneller gewerkt worden. De houtbehoefte is 50 tot 75% minder en een folie is al helemaal overbodig.

 
Meer info via www.isobouw.nl/renovatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie