Renovatie badkamer in 2 dagen met Fibo Trespo

RET biedt slim alternatief voor wandtegels.

Met de kant en klare tegelpanelen van Fibo Trespo kunnen wanden voortaan in één arbeidsgang worden bekleed. De sanitaire ruimte is daardoor veel sneller klaar. U bespaart de (wacht)tijd van het voorstrijken, stuken, lijmen en voegen.

 
Bovendien worden de tegelpanelen schoon en droog aangebracht en zijn ze direct over bestaand tegelwerk te plaatsen. Ideaal voor renovatieprojecten!

Hét slimme alternatief voor wandtegels

De Fibo Trespo wandpanelen zijn voorzien van een handige klikverbinding en hebben een 100% waterdichte (HPL) toplaag en backing. In deze toplaag is een fraai tegelmotief gefreesd, niet van echt te onderscheiden. Er zijn meer dan 150 verschillende uitvoeringen beschikbaar, waarmee iedere gewenste stijl gecreëerd kan worden.

Hypoallergeen en onderhoudsvriendelijk

Fibo Trespo is bijzonder onderhoudsvriendelijk en hypoallergeen. De HPL toplaag is namelijk ongevoelig voor schimmels en makkelijk te reinigen met een (zacht)schoonmaakmiddel.

 
Bovendien zijn de voegen - in tegenstelling tot traditioneel tegelwerk - volkomen glad, waardoor er minder snel vuil of schimmel aan hecht.

 
Meer informatie? Bezoek onze stand 03E043 op de Renovatiebeurs van 9 tot en met 11 april 2014.

 
Bekijk de website

« Nieuws overzicht