Luxlight platdakramen zijn hét alternatief voor de aloude lichtkoepel

Luxlight brengt daglicht in de woning via het plat dak.

Een oude koepel, geen comfort, donker in de woning, veel geluid, en een slechte warmte-isolatie. Redenen genoeg voor een moderne oplossing om daglicht via het plat dak de woning in te brengen.

Dat kan met Luxlight platdakramen. Prachtige daglichtoplossingen tot ruim 10 m2, uit voorraad geleverd.

Herkent u dit?
  • We zijn op zoek naar een mooier uitzicht en meer daglicht binnen;
  • Die koepel ziet er zo grauw uit, ik kan niet naar buiten kijken;
  • De koepel is te klein om echt veel daglicht binnen te krijgen, de ruimte is nog steeds te donker;
  • Bij een koepel wordt de zonwering aan de binnenkant geplaatst, de warmte is dan al in mijn huis. Kan dat niet anders?;
  • Bij hagel en regel overstemt het lawaai ons gesprek.

 
De oplossing is nu binnen handbereik met Luxlight: de grootste platdakramen met het helderste glas.

Daglicht van deze tijd

Platdakramen van Luxlight zijn gemaakt van Crystall glas en fraai afgewerkt aluminium en voldoen aan alle behoeften, wensen en eisen van deze tijd. Het glas zorgt voor een 100% natuurlijke lichtinval en lichtkleur met een onvervormd doorzicht, en bij hagel en regen wordt het geluid tot een minimum teruggebracht.

 
Het optioneel leverbare zonnescreen zorgt voor een optimale regulering van het daglicht. Alle Luxlight platdakramen zijn nagenoeg onderhoudsvrij en zijn inbraakwerend volgens de volgens de norm NEN 5096 klasse 2.

Inclusief levering en montage

Luxlight biedt gemak door een totaalconcept te leveren. Om optimaal en snel in te kunnen passen in het renovatieproces, zijn de platdakramen van Luxlight direct uit voorraad leverbaar.

 
Op de bouwplaats zorgt Luxlight voor een snelle, logistieke afhandeling. Een eigen team van monteurs zorgt voor een correcte levering en montage, waarbij de inzet van een kraan of ander groot materieel niet nodig is.

 
Meer informatie vindt u op www.luxlight.nl.

« Nieuws overzicht