Fixscreen EVO ‘next generation’ is nieuwe norm in windvaste screens

RENSON® stelt de Fixscreen® ‘next generation’ voor.

Met de Fixscreen® ontwikkelde RENSON® indertijd de eerste verticale zonwering, die werkelijk windvast is en insecten buitenhoudt. Deze verticale doekzonwering is uitgerust met een ingenieus gepatenteerd geleidingssysteem met ritsprincipe.

 
Hierdoor zit het doek strak en windvast in elke positie en behoren klapperende en stukgescheurde screens tot het verleden.

Verbeterde prestatie

Dankzij een nieuwe symmetrische rits en een optimalisatie van het geleidingssysteem garandeert deze Fixscreen® ‘next generation’ nu een windvastheid tot 130 km/h (ook getest op grote oppervlaktes). Bovendien loopt de screen soepel en geruisloos door de geleiders.

Doordacht design

Bij de ontwikkeling van deze ‘next generation’ werd veel aandacht besteed aan het visuele aspect. Vanaf nu is er keuze tussen een kast met twee verschillende vormgevingen: de bestaande afgeronde Softline-design, maar ook het nieuwe strakke Square-design. De onopvallende onderlat verdwijnt helemaal in de kast bij screens met een hoogte tot 2700 mm, bij hoogtes tot 6000 mm gedeeltelijk.

Eenvoudige montage

De nieuwe gepatenteerde waterdichte elektrische connectie (Connect & Go) tussen de fiche aan de doekbuis en de fiche aan de kast, garandeert een gemakkelijke montage en demontage van de doekrol en een eenvoudige vervanging van het doek of de motor. Bovendien bevatten de zijgeleiders een kabelkanaal, waardoor de elektrische kabel volledig weggewerkt kan worden.

 
Het ‘Click & Safe’ principe maakt installatie nog eenvoudiger, aangezien de doekrol gewoon in de kast op de fiches geklikt wordt. Zo kan de installateur de installatie verder afwerken, zonder daarbij de screen te moeten blijven vasthouden.

 
De U-Safe, tot slot, zorgt voor de veiligheid van de installateur. Deze geïntegreerde, eenvoudig bereikbare schakelaar zorgt voor veilig onderhoud van de screens. Als deze schakelaar ingedrukt wordt, wordt de elektrische stroom automatisch uitgeschakeld.

Glaspartijen tot 22 m2

Fixscreen® ‘next generation’ is geschikt voor glaspartijen met unieke afmetingen tot 22 m2 bij nieuwbouw en renovatie in private woningbouw en projecten (ziekenhuizen en woonzorgcentra, kantoren, scholen, etc.).

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie