Methermo Classic renovatieprofiel combineert uitstraling met comfort

Ramen met een klassieke uitstraling die voldoen aan de eisen van nu.

Het profiel van Methermo Classic is speciaal ontworpen voor renovatieprojecten waarbij de stalen ramen moeten worden vervangen door isolatieglas, maar waarbij het oorspronkelijke gevelbeeld ongewijzigd moet blijven.

 
Door het slanke en schuin aflopende profiel en het grote glasoppervlak van Methermo Classic evenaren de transparantie van een origineel stalen raam en zorgen voor veel lichtinval.

Thermische isolatie

Door het schuine profiel en de slanke vormgeving oogt Methermo Classic als origineel staal, maar heeft het raam wel alle voordelen van aluminium zoals optimale thermische isolatie, duurzaamheid en een minimum aan onderhoud. Door toepassing van Methermo Classic voldoet een pand weer aan de huidige eisen.

Voor elk raam

Door toevoeging van extra stijlen en roeden kan ieder stalen raam worden nagemaakt. Ook is het mogelijk een volledige vlakvulling te maken met deels vaste en deels draaiende delen.

Slank Methermo® profiel

Alle Classic ramen en deuren zijn gebaseerd op het slanke Methermo profiel. Deze profielen zijn speciaal ontwikkeld voor slanke, duurzame en onderhoudsarme aluminium ramen en deuren.

 
Meer technische gegevens

 
Bezoek voor meer informatie en referentieprojecten onze website www.metaglas.nl.

 

« Nieuws overzicht