Zoontjens introduceert nieuwe groot formaat daktegels op Renovatie 2014

Zoontjens introduceert Dreen® Magna en Dreen® Robusto daktegels.

Tijdens de Renovatiebeurs op 9 tot en met 11 april 2014 introduceren wij onder andere onze nieuwe groot formaat daktegels Dreen® Magna en Dreen® Robusto en het bijbehorende systeem DNS®Large.

 
De grote tegels zijn stoer en robuust en geven het dakterras een moderne uitstraling. Door de grote formaten ontstaan ruime vlakken met een gering aantal naden.

Normale belasting

De Dreen® Magna tegels zijn 6 cm dik en verkrijgbaar in de formaten 80x80 cm of 100x100 cm. Deze tegel is geschikt voor alle beloopbare dakterrassen met een normale belasting.

Extra zware belasting

De Dreen® Robusto is 8 cm dik en verkrijgbaar in de formaten 100x100 cm en 120x60 cm. Deze tegels hebben een vellingkant van 3-3 mm. De dikte van 8 cm maakt deze tegel zeer geschikt voor daken met extra zware belasting, zoals openbare dakterrassen en –promenades.

Verdelen van krachten

DNS®Large biedt optimale drukverdeling voor het werken met groot formaat tegels op het dak. Dit systeem werkt op dezelfde manier als DNS®, maar heeft door haar DNS®-buis met een doorsnede van 16 cm een groter drukoppervlak om krachten te verdelen.

 
De combinatie van een sterke drukverdeelvoet en –schijf en de grote DNS®-buis zorgt voor een stabiele en strakke fixatie met de groot formaat daktegel.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie