Metacon heeft een inbraakwerende oplossing voor elke situatie

Metacon: toonaangevende innovator in inbraakwerende rolluiken, rolhekken en schaarhekken.

Het uitgebreide assortiment inbraakwerende rolluiken, rolhekken en schaarhekken van Metacon biedt altijd een oplossing voor de meest uiteenlopende situaties.

Alle producten zijn voorzien van een CE-markering en voldoen met een aanpassing aan de eisen voor inbraakvertraging van klasse 2 en 3 volgens de NEN 5096:2007.

TRANS Q en S

De METACON TRANS Q en TRANS S zijn transparante rolluiken met 5 of 6 mm polycarbonaat en een speciaal ontwikkeld gepatenteerd aluminium profiel, waarbij de kunststof in het profiel scharniert. De METACON TRANS Q en S zijn betaalbare alternatieven voor stalen rolhekken.

BUIS

De METACON 74 BUIS en 60-96 BUIS zijn inbraakwerende, oprolbare buisrolhekken. Beveiliging in ieder situatie tegen inbraak en/of vandalisme! Standaard zijn ze voorzien van staal verzinkte geleiders en rolomkasting en hebben ze visueel doorzicht van 75% (74 BUIS) en 80% (60-96 BUIS). De hekken zijn goed toepasbaar in etalages in winkelcentra.

SCHAARHEK

Het METACON SCHAARHEK (in verzinkt staal) is een uitstekend alternatief voor een rolluik of rolhek, omdat ze een goede bescherming bieden van deuren, ramen, winkels, balies, carports en etalages. Door de ruimtebesparende uitvoering is dit hek op elke locaties toe te passen en te monteren. Het schaarhek kan uitgevoerd worden met een vast of wegdraaibaar pakket (90 of 180 graden).

ISO LIGHT

De METACON ISO LIGHT is een staal inbraakwerend rolluik met een dubbelwandige geïsoleerde lamel. Door de speciale vorm van de lamellen is er zeer weinig bovenruimte nodig. Het rolluik is uitermate toepasbaar in een industriële omgeving voor warmte-isolatie en geluidsreducering.

Overige inbraakwerende producten
« Nieuws overzicht