Altijd een uitweg met Themans!

Vluchtwegoplossingen van Themans voor zowel in- als opbouw.

Als het om vluchtwegen gaat moet u kunnen vertrouwen op veilige en betrouwbare producten. De toegang naar buiten toe moet te allen tijde op eenvoudige wijze te openen zijn.

Maar daarnaast wilt u niet dat ongewenste personen makkelijk ongemerkt naar binnen komen.

 
De vluchtwegoplossingen van Themans zijn modulair en voldoen aan de Europese norm EN1125 / EN179. Voor zowel inbouw als opbouw en voor toepassing op enkele deuren en dubbele deuren hebben wij een ruime keuzemogelijkheid.

Anti-paniek meerpuntsslot

Eén van onze inbouwoplossingen is een anti-paniek meerpuntsslot dat uitgevoerd kan worden met een duwbalk, paniekbalk of deurbeslag (aluminium of rvs). Dit slot heeft aan de binnenzijde een paniekfunctie. Ook in vergrendelde situatie is de binnenzijde altijd met de duw-/paniekbalk of kruk te openen.

 
De automatische vergrendeling zorgt ervoor dat de buitenzijde altijd vergrendeld is. Ook na het openen van de deur wordt deze bij het sluiten na enkele seconden weer vergrendeld.

CISA duw- en paniekbalken

CISA staat bekend om het ontwerpen van talloze innovatieve veiligheidssystemen waarbij veiligheid en gebruiksgemak naadloos in elkaar overlopen.

 
CISA heeft een nieuwe lijn opbouw paniekopeners, CISA FAST. Het unieke aan deze lijn is dat deze snel te monteren is. De montagetijd wordt met wel 50% verkort door gebruik van kabels. De verticale afdekkappen zijn klikbaar en hoeven niet meer geboord te worden. De paniekopeners zijn modulair opgebouwd, wat een ruime ontwerpvrijheid geeft. Dit betekent bijvoorbeeld dat naast de standaardhoogte tot 2.500 mm er ook oplossingen zijn voor een deurhoogte tot 3.600 mm.

 
Uiteraard voldoen de paniekopeners van CISA aan alle gestelde normen op gebied van veiligheid bij vluchtwegen (NEN-EN1125/NEN-EN179) en zijn de producten CE goedgekeurd en voorzien van een CE-nummer.

 
Themans hang- en sluitwerk bv, (0570) 66 25 80, www.themans.nl.

« Nieuws overzicht