Met Allura Premium geeft u uw ruimte identiteit

Forbo Flooring introduceert nieuwe ‘high-end’ Allura Premium designcollectie.

Forbo Flooring heeft onlangs de Allura Premium, haar meest luxueuze vinylvloer, geïntroduceerd. Premium is een zogenaamde ‘high-end’ collectie met unieke ontwerpen zoals buffelhoorn, verbrand hout en verweerde planken.

 
Met Allura Premium geeft u uw ruimte identiteit. De collectie van in totaal 17 zeer unieke en onderscheidende ontwerpen is geïnspireerd op materialen uit de natuur.

Stuk voor stuk uniek

Volgens de producent tilt de nieuwe collectie de wereld van de luxe vinyltegels en -stroken naar een ongekend niveau van verfijning en prestaties. Allura Premium kent hout- en steenontwerpen met levensecht reliëf, maar ook abstracte dessins, allen bedacht door Forbo Floorings eigen designteam. De ontwerpen komen dus niet uit een databank, maar zijn stuk voor stuk uniek.

 
Voor veel meer informatie en sfeerbeelden: bezoek www.forbo-flooring/allura.

Over Forbo Flooring

Forbo Flooring is met een marktaandeel van ruim 60% leider op de wereldmarkt voor projectvinyl, projecttapijt, Marmoleum en Flotex vloerbedekking en Coral schoonloopsystemen.

 
Naast vloerbedekkingen ontwikkelt, fabriceert en verkoopt Forbo een compleet pakket professionele serviceproducten. Alle Forbo producten worden gekenmerkt door een hoge mate van functionaliteit en duurzaamheid. Forbo Flooring zet zich in voor milieuvriendelijke productie en uitgebreide klantenservice.

« Nieuws overzicht