Boon Edam introduceert wrappen van bestaande of nieuwe producten

Hoogwaardige coverfilm zorgt voor restylen bestaande entreeproducten.

Boon Edam ziet het entreegebied als het visitekaartje van het gebouw; dit bepaalt het gevoel en de beleving die een bezoeker ervaart bij binnenkomst.

Om nog meer mogelijkheden te bieden qua ‘looks’ van onze entreeoplossingen heeft Boon Edam sinds kort de bijzondere optie om producten te wrappen. Maar wat houdt dit precies in?

 
Met de wrapping kunnen de producten van Boon Edam beplakt worden met een hoogwaardige zelfklevende ‘coverfilm’. Door het uitgebreide assortiment motieven, structuren en kleuren kan alles exact aangepast worden aan het interieur, exterieur of huisstijl.

Restylen bestaande entreeproducten

Recent heeft Boon Edam een Tourniket draaideur gewrapt. Op de kap van de deur stond een oud logo dat niet goed te verwijderen was. In samenspraak met de klant kwam het wrappen als minst kostbare en snelst uitvoerbare oplossing naar voren.

In plaats van de gehele kap te verwijderen en opnieuw te produceren is met een wrapping in exact dezelfde kleur als de deur het probleem verholpen.

Óók voor tijdelijke styling

Naast het aanpassen van bestaande producten kan de wrapping ook gebruikt worden om een product tijdelijk te stylen. Bijvoorbeeld doorloopsluizen in een museum, waarbij bij iedere tentoonstelling het thema/onderwerp op de poortjes kan worden weergegeven door middel van gehele of gedeeltelijke wrapping. Zo wordt het gevoel en de beleving van de bezoeker geprikkeld vanaf het moment dat zij het pand betreden.

 
Tentoonstelling afgelopen? Dan kan de wrapping gewoon weer verwijderd of vervangen worden voor een andere.

Meer weten?

Neem dan contact op via 0299 380808, per e-mail op info@boonedam.nl of via onze website www.boonedam.nl.

 

« Nieuws overzicht