Himfloor FC450NP overstijgt laagdikte standaard vloercoating

HIM Nederland introduceert gekleurde epoxy vloercoating.

Himfloor FC450NP van HIM Nederland is een gekleurde epoxy vloercoating met een zeer hoog droge stofgehalte, waardoor de laagdikte van dit vloersysteem de laagdikte van een standaard vloercoating overstijgt.

 
Himfloor FC450NP is geclassificeerd brandklasse Bfl (heel moeilijk brandbaar) en rookklasse s1 (geringe rookproductie). 

Nét wat meer laagdikte

Himfloor FC450NP kan worden toegepast als gewone coating, als antislipcoating en als sealer van ingezande oppervlakken. Het materiaal is duurzaam, vloeistofdicht, gemakkelijk aan te brengen en te onderhouden en heeft een goede slijtvastheid omdat het nét wat meer laagdikte biedt. Deze vloerafwerking is geschikt voor autoverkeer, heftrucks en voetverkeer.

 
Toepassingsmogelijkheden zijn o.a. parkeergarages, magazijnen, productiehallen en werkplaatsen. Leverbaar in vrijwel alle RAL-kleuren. Himfloor FC450NP is 24 uur na aanbrengen beloopbaar en 48 uur na aanbrengen ook berijdbaar.

Duurzaamheid

HIM heeft zorg voor het milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het bedrijf streeft ernaar de belasting van de lucht, het water en de bodem als gevolg van haar activiteiten en milieurisico’s tot een minimum te beperken.

 
De productie is milieubewust met een minimum aan afval. Daar komt nog bij dat gietvloeren en coatings veelal minder milieubelastend zijn omdat deze vloeren in veel gevallen heel eenvoudig een tweede leven kunnen krijgen door het aanbrengen van een nieuwe afwerklaag.

HIM Nederland

HIM Nederland is al meer dan 80 jaar een toonaangevende leverancier van industriële en decoratieve vloerafwerkingen. De HIM vestigingen in Nederland, België en Frankrijk zijn actief in de hele wereld. Sinds 1994 is HIM een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf.

 
HIM heeft voor iedere toepassing een geschikt vloersysteem en de Himfloor vloerafwerkingen vormen daarom de basis van vele gebouwen.

« Nieuws overzicht