Hermetisch afsluitbare koel- en vriesdeuren beperken energieverlies

Dankzij zeer hoge isolatie beperken DOOR & Technics draai- en schuifdeuren voor koel- en vriescellen het energieverlies.

Energiekosten spelen tegenwoordig een steeds grotere rol bij bedrijven. Niet alleen (energie-)kostenbesparing maar ook de isolatie en bescherming van hun producten zijn zeer belangrijk voor bedrijven.

 
De sterke punten van de DOOR & Technics deuren kunnen perfect in deze behoeften voorzien. Combineer dit met een perfecte prijs-/kwaliteitverhouding van de deuren en je hebt de ideale deur die zowel veilig als energiebesparend en kostenverlagend is.

Innovatief

Dankzij de innovatieve oplossingen van DOOR & Technics is het mogelijk de deuren in iedere situatie toe te passen. Zo zijn er brandwerende deuren, bedrijfsdraaideuren maar ook koel- en vriesdeuren en cleanroomdeuren. Doordat de deuren zo duurzaam mogelijk geproduceerd worden, ontstaat er weinig afval.

Perfecte isolatie

DOOR & Technics koelceldeuren en vriesceldeuren zijn toepasbaar in koel en vriesruimtes. Voor elke situatie en toepassing is een maatwerkoplossing mogelijk, waarbij een keuze kan worden gemaakt voor draaideuren, schuifdeuren of een verticale hefdeur.
Geïsoleerde deuren zijn toe te passen in koel- of vriesruimtes tot -40 °C. Het deurblad heeft een intern PVC profiel om de thermisch gescheiden speciale hermetische afdichtingen te garanderen. De deurbladisolatie is gemaakt van polyurethaan met een dichtheid van 40-45 kg/m3. De afwerking is beschikbaar in een RAL-kleur naar keuze, PVC gecoat staal of roestvrij staal.
Oftewel voor elke toepassing hebben wij een in de praktijk bewezen oplossing!

Kenmerken
  • perfecte prijs-/kwaliteitverhouding;
  • energiebesparing dankzij een hoge isolatiewaarde;
  • onderhoudsvriendelijk;
  • maximale bescherming van personen en waardevolle goederen.
« Nieuws overzicht