GSW zonwerende folie bevordert binnenklimaat en bespaart energie

Reijntjes Interproject bv biedt energiebesparende oplossingen in gebouwen en bedrijfspanden.

Zonwerende folie verhoogt de optimalisatie van gebouwen en bedrijfspanden en zorgt voor een uitstekend werk- en binnenklimaat. Naast dat het bespaart op energie, is het tevens de kostenbesparende oplossing voor het regulieren van warmtestraling binnenshuis.

Zonwerende buitenfolie

Moderne kantoorgebouwen hebben vaak grote glasvlakken zodat er veel licht binnenkomt. Het nadeel hiervan is dat gedurende de zomermaanden het binnen erg warm kan worden. Tegenwoordig wordt er dan ook veel gebruik gemaakt van dure temperatuurregelingsapparaten die zorgen voor een hoge energierekening.

 
GSW zonwerende buitenfolie is daarom de perfecte oplossing voor grote glasvlakken. De folie beschermt tegen UV- en warmtestralen en zorgt zo voor een aangenaam werkklimaat. Ook zorgt deze folie in de winter voor extra isolatie, waardoor er op verwarmingskosten kan worden bespaard.

Zonwerende binnenfolie

GSW zonwerende binnenfolies kunnen in bestaande gebouwen op bijna alle soorten glasvlakken worden aangebracht. Naast de zonne- en warmtebescherming blokkeert deze folie tevens t/m 99% aan UV-straling. Daarbij wordt de verkleuring van meubels en producten vertraagd door deze eigenschap van de folie. GSW zonwerende folie werkt dus effectief tegen de nadelen van UV-lichtstraling. Licht wordt doorgelaten, maar schadelijke UV- en lichtstraling worden geweerd.

 
Ten slotte worden gebouwen met zonwerende folies optisch opgewaardeerd. GSW biedt een scala aan verschillende typen zonwerende folies aan, passend bij elk gebouw.

Kenmerken
  • besparing op energiekosten;
  • bijna volledige afbreking infraroodstraling en ultraviolet licht;
  • duurzaamheid van circa 20 jaar;
  • zorgt voor een gezonde kamertemperatuur gedurende hete zomermaanden.
Toepassing
  • enkelglas en acrylaat/plexiglas;
  • dubbelglas;
  • zonwerend dubbelglas en HR++ glas;
  • polycarbonaat/lexaan.
« Nieuws overzicht