IsoBouw scoort met Oranje tijdens het WK-voetbal

Isolatiefabrikant komt met ludieke WK-actie.

Bij een groot voetbaltoernooi horen leuke Oranje-acties. Ook IsoBouw laat een dergelijke kans niet liggen. De EPS isolatiefabrikant maakt tijdens het EK en WK altijd een creatieve koppeling tussen haar oranje huiskleur en het Nederlands voetbalelftal.

 
Dit jaar onderscheidt IsoBouw zich met een WK-actie die je eerder in de consumentenmarkt zou verwachten. Centraal in de actie staat het gebruik van social media, en dan met name Facebook. Via haar bedrijfspagina op Facebook kan iedere bezoeker deelnemen aan een WK-spel ‘Scoren met Oranje’.

 
Het spel bestaat uit een specifiek voor IsoBouw ontwikkelde ‘penalty shootout’. Met het behendigheidsspel kunnen punten verzameld worden waarmee diverse prijzen te winnen zijn.

Vergoeding stookkosten

Zoals je van een fabrikant van isolatiesystemen mag verwachten zijn deze prijzen volledig op het thema energiebesparing afgestemd. Elke week maken deelnemers kans op een energiemonitor waarmee tot 10% bespaard kan worden op de energiekosten. De eindwinnaar profiteert van een nog grotere energiebesparing.

 
Hij of zij ontvangt van IsoBouw een vergoeding van de stookkosten ter waarde van € 1.200,-. Dit bedrag komt overeen met de gemiddelde gasrekening van een Nederlands gezin gedurende één jaar.

 
Daarnaast zijn er dagelijks WK-verrassingspakketten te winnen.

Meespelen

Meespelen kan via www.facebook.nl/isobouw.systems.

 
‘Scoren met Oranje’ start op 10 juni en duurt t/m de WK-finale.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie