Troax zorgt voor efficiënte opslag van uw sportmateriaal

Troax biedt diverse oplossingen voor het creëren van bergingen en opslagruimtes.

Zo kunt u bij ons terecht voor gaas- en plaatwanden voor het vervaardigen van ruimtes voor de opslag van uw sportmaterieel.

Voor het indelen van sporthallen en bergingen en voor het beveiligen van ruimtes die enkel toegankelijk zijn voor bevoegd personeel.

Op maat

Onze gaaspanelen zijn effectief tegen inbraken en vandalisme. Daarnaast zorgen ze voor een frisse omgeving met goede ventilatie. U bewaart ook een goed overzicht doordat u gemakkelijk door de mazen heen kunt kijken.
Troax gaaspanelen kunnen zo aangepast en opgebouwd worden dat ze aan uw specifieke eisen voldoen. Ze kunnen ter plaatse aangepast worden op maat van uw ruimte.
Met verschillende beveiligingsniveaus en een aantal verschillende sloten en deurontwerpen, krijgt u een passend opslagsysteem.

Kooien met dak

Voor ruimtes waar extra veiligheid benodigd is, bieden we de mogelijkheid om uw afscherming te voorzien van een dak in gaas of volle plaat. Het voordeel van een gaasdak is dat deze nog steeds licht en lucht doorlaat.

Privacy

Voor ruimtes waar extra privacy benodigd is, hebben we panelen in volle plaat. URSP kan makkelijk gecombineerd worden met onze andere typen gaaspanelen voor opslagruimtes.

 
Voor de buitenruimte leveren we ook fietsenstallingen met golfplaten daken. Deze zijn verkrijgbaar in standaardmaten, maar kunnen ook op uw maat geleverd worden.
Standaard worden onze materialen voorzien van een grijze epoxy poedercoating in RAL 7037. Voor buitentoepassingen hebben wij een thermisch verzinkte (gegalvaniseerde) variant. Op aanvraag zijn alle andere RAL-kleuren verkrijgbaar.

 

« Nieuws overzicht