Sonorex Easy-Tube 23 is dé oplossing voor uw leidingen

Leidingisolatieplaat biedt thermische- en geluidsisolatie in één product.

De Sonorex Easy-Tube 23 is een geluidisolerende plaat speciaal ontwikkeld voor de vermindering van geluidafstraling van hemelwaterafvoeren en rioleringsleidingen. Daarnaast heeft het materiaal ook een uitstekende geluidisolerende werking op allerlei soort

 
De Sonorex® Easy-Tube 23 is vervaardigd van Sonorex Easy Mass Folie® met een versterkte aluminiumfolie. Aan de rugzijde is de plaat voorzien van een verende laag van brandveilige Ultimate. Deze verende laag zorgt voor een akoestische ontkoppeling tussen ondergrond en kunststof massa, waardoor een aanzienlijke verbetering van de geluidisolatie ontstaat.

Montagevriendelijk

Naast een goede geluidisolerende werking heeft Sonorex® Easy-Tube 23 ook thermisch isolerende eigenschappen. Doordat de Sonorex® Easy-Tube 23 zeer buigzaam en eenvoudig te snijden is, is het uitermate montagevriendelijk. Daarnaast is door de productsamenstelling de Sonorex® Easy-Tube 23 ook nog bijzonder milieuvriendelijk en brandveilig.

Voordelen
  • géén loodtoepassing;
  • makkelijk verwerkbaar;
  • eventueel op maat geleverd;
  • hoogste geluidreductie (Peutz getest) - direct 23dB;
  • getest in combinatie met leiding van pvc, geruisarm pvc en gietijzer;
  • getest in combinatie met de meeste plafondtoepassingen.
Samenstelling

Sonorex® Easy-Tube 23 is opgebouwd uit een 2,6 dikke Sonorex Easy Mass Folie® met aan de zichtzijde een versterkte aluminiumfolie. Aan de rugzijde is de plaat voorzien van een 15 mm dikke brandveilige Ultimate. Ultimate is een nieuwe generatie glaswol met dezelfde positieve eigenschappen als de huidige generatie glaswol voor wat betreft de isolatiewaarde, het gebruiksgemak, de milieuaspecten en de efficiency.

Afmetingen

De standaard afmeting van de Sonorex® Easy-Tube 23 bedraagt 1200 x 1000 mm. Projectmatig kan de Easy-Tube 23 op de juiste breedte voor de diameter van de afvoerleiding geleverd worden.

Verwerking

Sonorex® Easy-Tube 23 is zeer eenvoudig op maat te snijden met een isolatiemes. Voor een goede geluidisolatie is het belangrijk dat de massalaag goed overlapt, en dat overlangs- en dwarsnaden worden afgetaped met Sonorex® Tape. Alleen als de Sonorex® Easy-Tube 23 op juiste wijze is gemonteerd kan de isolatiewaarde blijven gewaarborgd. Raadpleeg bij twijfel onze specialisten.

 
Bekijk de productpresentatie.  

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie