Onzichtbare Invisido zorgt voor hygiënische ventilatie

Tilmar introduceert nieuw en discreet rooster Invisido.

Voor discrete en hygiënische ventilatie tussen ruimtes introduceert Tilmar het Invisido rooster. Dit bijna onzichtbaar geplaatste deurrooster is bedoeld voor overstroomventilatie.

 
Bijzonder is dat het rooster deels bovenop de deur en deels in het kozijn moet worden geplaatst, waardoor een storende spleet onder de deur niet meer nodig is. Bovendien is dit hygiënischer aangezien de lucht dan geen vuil van de vloer meer mee kan voeren. Dankzij de uitgekiende vormgeving is er geen doorkijk mogelijk van de ene kamer naar de andere. Tevens is voorzien in akoestische demping, waardoor overspraak wordt beperkt.

Kenmerken

Het Invisido rooster is vervaardigd uit aluminium profielen en verkrijgbaar in de standaard afmetingen 830 en 930 mm. Het is geschikt voor deurdiktes vanaf 35 mm en eenvoudig op afwijkende breedtes in te korten. Op aanvraag zijn andere lengtes en uitvoering in RAL-kleur leverbaar.

 
Voor meer informatie bezoek de website www.tilmar.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie