RENSON introduceert schuifpaneel met beweegbare houten lamellen

Loggiawood® Paro 0140 Privacy combineert kwaliteit van aluminium met natuurlijk karakter van hout.

Loggiawood® is een elegant schuifpaneel dat een aluminium kader met lamellen uit hout combineert. Bij de nieuwe Loggiawood® Paro 0140 Privacy zijn de lamellen beweegbaar.

Ze kunnen handmatig gekanteld worden van gesloten naar volledig open en omgekeerd. Deze lamellen zijn bovendien in 2 velden onderverdeeld die los van elkaar bediend kunnen worden. De gebruiker kan daardoor de bovenste lamellen sluiten, terwijl de onderste helft gewoon open blijft, of omgekeerd.
Dit ‘Privacy’-concept is ook verkrijgbaar met beweegbare aluminium lamellen onder de naam Loggialu.

Kenmerken

Loggia® bestaat uit een stevige aluminium kader waarin screendoeken, lamellen uit aluminium of houten lamellen vast gemonteerd worden. De Loggiawood® verenigt de kwaliteit en vormvastheid van aluminium met de elegantie en natuurlijkheid van hout. Dit systeem omvat een kader in geëxtrudeerd aluminium met geïntegreerde lamellen uit onbehandeld Western Red Cedar van hoge kwaliteit, dat natuurlijk vergrijst.

 
De Loggia®-panelen zijn uitgerust met hoogwaardig onderhoudsvrij schuifbeslag en worden op maat gemaakt, gemonteerd in de fabriek en montageklaar geleverd. Alle profielen in geëxtrudeerd aluminium kunnen natuurkleurig geanodiseerd (20 micron) worden of thermisch gelakt in alle RAL-tinten (60-80 micron). Dit systeem wordt handmatig of motorisch bediend en kan als vast- of schuifpaneel besteld worden, waarbij de elementen eenvoudig, symmetrisch of telescopisch schuiven.

 
Deze schuifpanelen met beweegbare lamellen zijn ideaal als zonweringsysteem bij woningen, appartementen en andere gebouwen, maar ook voor integratie in terrasoverkappingen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie