Minder CO2 en lagere prijs met Grence Heracles

Heras introducteert Grence Heracles als opvolger Atlas lijn.

In 2012 lanceerde Heras de lijn Grence: de nieuwe generatie spijlenhekwerk qua duurzaamheid en prijsstelling. Na de lijn Atlas komt Grence ook in Heracles-uitvoering op de markt.

 
Grence is het resultaat van de gecombineerde productiemethoden ‘Heras Stent Technology’ en ‘Twist Lock’. Deze innovatie maakt lassen overbodig en zorgt voor een fraaiere afwerking. De methode vereist minder zink, is minder arbeidsintensief en reduceert intern transport. Door het gehele productieproces kan de CO2-uitstoot tot maximaal 70% verminderen ten opzichte van conventionele oplossingen.

Puntenkam

Heracles is een hoogwaardig spijlenhekwerk voor met name bedrijfsgebouwen en parkeerterreinen. Heracles is te herkennen aan de puntenkam. Grence Heracles komt vooralsnog alleen als vakwerkelement op de markt (dus niet als draai- en schuifpoort). De componenten variëren in hoogte van 1 tot 2 meter.

Garantievoorwaarden

Grence Heracles heeft dezelfde garantievoorwaarden als ieder ander hekwerk van Heras. Standaard is het hekwerk leverbaar in 7 RAL-kleuren. In overleg zijn alle andere RAL-varianten mogelijk. Grence Heracles is per direct leverbaar.

Heras Nederland

Heras draagt bij aan een veilige en klimaatbestendige omgeving door het ontwikkelen, verkopen, installeren en in stand houden van totaaloplossingen voor buitenbeveiliging van bedrijven en overheden. De concepten kunnen bestaan uit een combinatie van hekwerken, poorten, camera’s, slagbomen, tourniquets, detectiesystemen, toegangscontrole, managementsystemen, service en onderhoud.

 
Heras Groep is Europees marktleider op het gebied van hekwerken en mechanische en elektronische oplossingen voor buitenbeveiliging.

 
www.heras.com

« Nieuws overzicht