Forbo’s nieuwe vloeren inspireren op interieurgebied

Forbo aanwezig met inspirerende stands en nieuwe vloeren op komende Woonbeurs.

Op aankomende Woonbeurs (30 september t/m 5 oktober a.s., Rai Amsterdam) presenteert Forbo in hal 10 haar fraaie Novilon pvc stroken en banen collecties met aandacht voor de superduurzame Marmoleum collecties Selected by Piet Boon en de Thuis Selectie.

 
Bovendien maakt Forbo ook dit jaar weer onderdeel uit van 3x anders, een samenwerking van 5 ijzersterke woonmerken (Eijffinger, Novilon/Marmoleum, Luxaflex, Desso Home en vtwonen) die mensen wil inspireren op interieurgebied. Daartoe wordt één en dezelfde woonruimte driemaal in een andere stijl ingericht. Ook dat is te zien in hal 10.

Novilon en Marmoleum
  • overdonderende variëteit aan maten, kleuren en dessins;
  • duurzaam en in Nederland geproduceerd en ontworpen;
  • oersterke kwaliteitsproducten met lange levensduur;
  • voldoen aan alle Nederlandse en Europese regels op het gebied van een goed binnenmilieu;
  • een gezonde en gemakkelijk te onderhouden vloeren;
  • Marmoleum ontving Seal of Approval (British Allergy Foundation);
  • Novilon wordt gemaakt zonder schadelijke weekmaker ftalaat.
Modern en rustiek

De stoere nieuwe Novilon PVC stroken collectie bestaat uit stroken en tegels. Forbo’s ontwerpteam heeft bij haar ontwerp gekeken naar trends van over de hele wereld. De collectie kent veel beton- en houtontwerpen, waarbij enkele houtdessins aansluiten bij de ‘steigerhouttrend’ met heel veel combinatiemogelijkheden tussen de verschillende kleuren.

 
Ook in de nieuwe Novilon Prima en Viva collectie (banen) veel houtdessins, vernieuwende betonmotieven en krachtige steentinten, maar ook enkele warme textieldessins. Het designteam koos voor een balans tussen moderne en rustieke, maar ook rustgevende ontwerpen. Dat betekent dat de collectie uitkomst biedt voor bijna alle (huis)kamers.

Marmoleum collectie

Marmoleum Selected by Piet Boon is een stijlvolle, strakke en tijdloze collectie van 12 kleuren en dessins. Mocht het ontwerp van uw smaak er niet bijzitten dan kunt u terecht bij de Marmoleum Thuis Selectie. Die bestaat uit een met zorg samengesteld assortiment van 24 hippe, actuele en inspirerende tinten.

 
Marmoleum past heel goed in deze tijd waarin eerlijke, oorspronkelijke en gezonde producten de toon zetten. Zo bestaat het voor maar liefst 97% uit natuurlijke materialen en is daarmee de meest duurzame vloer voor thuis.

 
Voor meer informatie zie www.marmoleum.nl en www.novilon.nl.

« Nieuws overzicht