Glansrijke uitstraling met goud- en metallic afwerkingen

Verffabrikant Caparol ontwikkelt Capadecor CapaGold.

Voor individuele en hoogwaardige vormgeving van woningen en interieurs worden naast designvaardigheden ook ideeën en producten gevraagd.

Verffabrikant Caparol heeft een hoogwaardige en weersbestendige afwerking ontwikkeld, die de precieze goudtoon heeft die men met echt goud associeert: Capadecor CapaGold. Deze goudverf is zowel binnen als buiten te gebruiken en is het eerste metallic effectproduct dat ook op gevelisolatiesystemen toegepast kan worden.

EffektGrund

CapaGold wordt als systeem verwerkt, waarbij EffektGrund als grond- en tussenlaag wordt opgebracht: een bijzonder waterafstotende voorstrijkmiddel in de kleur RAL 1004. Als ondergrond is een gestructureerd oppervlak noodzakelijk zoals een sierpleister. Een bijzonder resultaat wordt verkregen op decoratieve structuren zoals het nieuwe glasweefsel met kwartsafwerking van Caparol: ElementEffects.

Accent met Metallocryl

De metallic verf Metallocryl van Caparol wordt in twee varianten aangeboden: materiaaltypische tinten met een duidelijk metaalachtig uiterlijk;
trendy kleuren met een licht metallic karakter.

 
Met Metallocryl kunnen afzonderlijke gedeelten worden geaccentueerd, decoraties op maat gemaakt of bijzondere details aan wanden en kroonlijsten worden uitgelicht. Metallocryl kan worden gebruikt om een contrast of harmonie te verkrijgen met de omgeving, door daar een gestructureerde levendigheid of een vleugje elegantie aan toe te voegen.

 
De vele kleuren geven voldoende ruimte aan creativiteit. Door de structuur en breking van licht ontstaan metaalkleurige effecten die in het interieur bijzonder krachtig werken. Metallocryl Interior is als oplosmiddelvrij product milieusparend en nagenoeg reukloos.

 
Accenten in woningen, kantoorcomplexen, hotels, discotheken, bars etc. zijn ideale toepassingsgebieden voor de metallic en goudverf van Caparol.

 
Vraag meer informatie aan via info@caparol.nl of bezoek onze website

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie